Încărcător de mașină 2x USB, REMAX RCC239, 2,4A (negru)

18,00 lei

16 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

2x încărcător auto USB, REMAX RCC239, 2,4A (negru)

Călătoriți des cu mașina? Doriți ca dispozitivele dvs. să fie întotdeauna gata de utilizare? Încărcătorul auto REMAX va fi perfect pentru dumneavoastră! Acesta va asigura o încărcare rapidă și sigură a dispozitivelor dvs. Acum puteți fi sigur că dispozitivele dvs. sunt întotdeauna gata de utilizare!

Remax/RCC239-Black/2

Încărcare rapidă și sigură

Încărcătorul REMAX RCC239 are 2 ieșiri USB de 2,4A pentru încărcarea rapidă a dispozitivelor dvs. mobile. Acestea vă permit să încărcați două dispozitive în același timp, ceea ce este deosebit de practic în timpul călătoriilor lungi cu mașina. Funcția de încărcare inteligentă a încărcătorului REMAX RCC239 asigură o mai bună protecție a dispozitivelor dvs. mobile. Datorită faptului că acest încărcător ajustează automat curentul de încărcare la cerințele dispozitivului, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la deteriorarea dispozitivelor dvs.

Remax/RCC239-Black/1

Confort de utilizare

Încărcătorul auto REMAX RCC239 este un dispozitiv compact care economisește spațiu datorită dimensiunilor sale reduse Este fabricat din material PC, ceea ce îl face mai durabil și mai sigur de utilizat. În plus, este compatibil cu vehiculele de 12-24V, ceea ce înseamnă că îl puteți utiliza pe toate tipurile de vehicule. Este ideal pentru cei care apreciază caracterul practic, încărcarea rapidă și siguranța într-un singur dispozitiv.

Remax/RCC239-Black/3

Producător Remax
Model RCC239
Culoare Negru
Intrare 12V-24V
Ieșire USB 5V-2,4A
Ieșire USB1+USB2 5V-2,4A (12W)
Material PC