Încărcător de mașină 2x USB, REMAX RCC220, 2,4A (negru)

29 lei

39 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Încărcător de mașină 2x USB, REMAX RCC220, 2,4A (negru)

Călătoriți des cu mașina? Doriți ca dispozitivele dvs. să fie întotdeauna gata de utilizare? Încărcătorul auto REMAX este ideal pentru dumneavoastră! Acesta va asigura încărcarea rapidă a dispozitivelor dvs. și, în plus, datorită dimensiunii sale compacte, este și comod de depozitat. Acum puteți fi siguri că dispozitivele dvs. vor fi întotdeauna gata de utilizare!

Remax/RCC220-Black/2

Încărcare rapidă

Încărcătorul auto REMAX RCC220 este soluția ideală pentru persoanele care apreciază comoditatea și viteza de încărcare a dispozitivelor mobile în timp ce conduc. Dispozitivul are două intrări USB, ceea ce face posibilă încărcarea simultană a două dispozitive. Acest lucru nu numai că economisește timp, dar și evită să petreceți timp inutil pentru a vă încărca dispozitivele. În plus, dimensiunea compactă a încărcătorului REMAX RCC220 îl face foarte practic și ușor de depozitat în torpedoul mașinii. Astfel, veți avea întotdeauna încărcătorul la îndemână, gata de utilizare ori de câte ori veți avea nevoie de el.

Remax/RCC220-Black/1

Potrivit pentru diverse vehicule

Încărcătorul auto a fost proiectat având în vedere o gamă largă de utilizatori și diferite tipuri de vehicule. Cu o tensiune de intrare universală în intervalul 12V~24V, este perfect atât pentru autoturisme, cât și pentru vehicule mai mari, cum ar fi SUV-uri și camioane. Indiferent de mijlocul de transport pe care îl conduceți, puteți fi sigur că dispozitivul Remax va furniza energie dispozitivelor dvs. atunci când aveți nevoie.

Remax/RCC220-Black/3

Design bine gândit

Fabricat din materiale de cea mai bună calitate, acest încărcător nu este doar robust, ci și capabil să reziste la o varietate de condiții de utilizare. Atunci când alegeți REMAX RCC220, investiți într-o soluție fiabilă și eficientă pentru încărcarea rapidă a dispozitivelor dvs. în orice vehicul.

Remax/RCC220-Black/4

Producător Remax
Model RCC220
Culoare Negru
Material PC
Putere de intrare DC12-24 V, 1,2-0,5A
Putere de ieșire DC5V-2,4A max.
Dimensiuni 24 × 59 mm
Număr de porturi 2