Încărcător cu powerbank TELESIN pentru GoPro Hero 11 / 10 / 9

289,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

TELESIN încărcător cu powerbank pentru GoPro Hero 11 / 10 / 9

Plecați într-o călătorie? Luați cu dvs. încărcătorul Telesin GP-PB-001 powerbank și fiți sigur că echipamentul dvs. nu va rămâne fără energie pentru a funcționa! Dispozitivul vă permite să încărcați în mod convenabil bateriile concepute pentru anumite camere GoPro Hero. De asemenea, este echipat cu un port USB-A și USB-C pentru încărcarea tabletelor și telefoanelor, de exemplu. Powerbank-ul are o capacitate de 10.000 mAh.

Compatibilitate largă

Încărcătorul vă permite să depozitați și să încărcați în mod convenabil bateriile pentru GoPro Hero 11 / 10 / 9. De asemenea, este prevăzut cu suporturi care vă permit să plasați bateriile destinate GoPro Hero 8 / 7 / 6 / 5. Produsul oferă, de asemenea, 2 porturi – USB-C și USB-A. Astfel, îi puteți conecta, de exemplu, tableta, telefonul sau căștile wireless. Powerbank-ul vă permite să încărcați până la 3 dispozitive în același timp!

Însoțitorul ideal pentru călătorii

Acest powerbank practic vă poate însoți aproape oriunde. Cântărind doar aproximativ 253 g, este suficient de compact pentru a încăpea cu ușurință într-un rucsac sau într-o geantă. Luați-o cu dvs. într-o excursie cu cortul, cu bicicleta, la munte sau la pescuit, pentru a vă asigura că dispozitivele dvs. sunt întotdeauna gata de acțiune atunci când aveți nevoie de ele! Și luați-l și la bordul avioanelor.

Design aerodinamic

Powerbank-ul are un design minimalist și elegant, care va fi cu siguranță pe placul multor utilizatori. De asemenea, este foarte durabilă și rezistentă. De asemenea, este dotată cu un capac special care îi protejează porturile de praf. Dispozitivul este, de asemenea, protejat împotriva supraîncărcării, supraîncălzirii, scurtcircuitului și supradescărcării.

Încărcare rapidă

Nu trebuie să așteptați prea mult timp pentru ca dispozitivele dvs. să fie încărcate. GP-PB-001 suportă încărcarea rapidă PD 20 W, astfel încât poate reînnoi energia echipamentelor selectate de dvs. în cel mai scurt timp. Cu Telesin, veți economisi timp! În plus, încărcarea powerbank-ului durează doar aproximativ 2,5 ore (dacă utilizați încărcătorul de 20 W). Vă rugăm să rețineți: atunci când utilizați în același timp portul USB-A și USB-C, încărcarea rapidă nu este posibilă.

Capacitate de 10.000 mAh

Uitați de faptul că trebuie să încărcați frecvent powerbank-ul. Capacitatea dispozitivului este de 10.000 mAh, ceea ce înseamnă că, de exemplu, cu acesta puteți încărca o baterie pentru GoPro 11 / 10 / 9 de aproximativ 4 ori, iar două astfel de baterii de aproximativ 2 ori. Veți încărca o baterie concepută pentru GoPro Hero 8 / 7 / 6 / 5 de aproximativ 6 ori, iar două astfel de baterii de aproximativ 3 ori. Powerbank-ul vă va permite, de asemenea, să încărcați un iPhone 14 de aproximativ 2 ori.

Inclus

  • Încărcător cu powerbank
  • Manual de utilizare
  • Cablu de la USB-C la USB-C
  • Adaptor de baterie pentru GoPro Hero 8 (2 bucăți)

Specificații:

Producător Telesin
Nume Banca de alimentare pentru bateria GoPro 11 / 10 / 9 / 9 / 8 / 7 / 6 / 5
Model GP-PB-001
Capacitate 10.000 mAh
Intrare / ieșire USB-C 5 V / 3 A, 9 V / 2,22 A, 12 V / 1,67 A
Ieșire USB-A 5 V / 3 A, 9 V / 2,22 A, 12 V / 1,67 A
Priză pentru baterie reîncărcabilă 4,35 V / ≤ 900 mA
Temperatura de funcționare Încărcare: de la 0°C la 45°C;
Descărcare: de la -10°C la 60°C;
Dimensiuni 128,4 x 62,2 x 37,7 mm
Greutate Aprox. 253 g

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>