Încărcător auto LDNIO C101, USB + USB-C, 100W + cablu USB la Micro USB (negru)

76 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Încărcător auto LDNIO C101, USB + USB-C, 100W + cablu USB la Micro USB (negru)

Un încărcător auto este un accesoriu util pentru fiecare șofer! C101 oferă încărcare rapidă cu o putere de până la 100W, astfel încât încărcarea dispozitivelor dvs. va dura doar câteva momente. Dispune de 2 porturi de încărcare – USB-C și USB-A, ceea ce vă permite să reînnoiți energia în 2 dispozitive în același timp. Se remarcă prin compatibilitatea sa largă, iar funcțiile de siguranță pe mai multe niveluri vor avea grijă de siguranța utilizării.

LDNIO/C101-USB-C-USB-Micro/1

Încărcare și mai rapidă

Încărcarea dispozitivelor dvs. nu a fost niciodată mai rapidă! Încărcătorul suportă multe standarde de încărcare rapidă, inclusiv PD3.0, QC3.0, AFC sau SCP, iar puterea maximă de încărcare este de până la 100W! Va dura aproximativ 74 de minute pentru ca Huawei Mate 40 Pro să își reînnoiască energia până la 100%. În plus, oferă 2 porturi de încărcare – USB-C și USB-A. Toate acestea înseamnă că încărcarea mai multor dispozitive în același timp va dura doar câteva momente.

LDNIO/C101-USB-C-USB-Micro/3

Compatibilitate largă

Uitați de problemele de compatibilitate și bucurați-vă de libertatea de utilizare visată! Încărcătorul auto LDNIO este compatibil cu o gamă largă de dispozitive. Cu ajutorul acestuia puteți reînnoi cu succes puterea smartphone-urilor Apple, Huawei, Xiaomi sau Samsung. De asemenea, va funcționa foarte bine și pentru încărcarea laptopurilor Lenovo sau Dell, a tabletelor și a multor altele! De asemenea, îl puteți utiliza cu majoritatea vehiculelor care sunt echipate cu o priză pentru brichetă (12-24V).

LDNIO/C101-USB-C-USB-Micro/5

Dispozitivele dvs. sunt complet sigure

Nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la siguranța dispozitivelor dvs. atunci când le încărcați! Cipul avansat recunoaște în mod inteligent dispozitivul conectat și adaptează valorile de încărcare la acesta. De asemenea, utilizează o serie de protecții, inclusiv împotriva scurtcircuitului, supraîncărcării, supratensiunii sau supracurentului. Nu trebuie să vă faceți griji nici pentru supraîncălzire.

LDNIO/C101-USB-C-USB-Micro/4

Cu atenție la detalii

Încărcătorul a fost proiectat cu atenție la cele mai mici detalii. Afișajul LED încorporat vă ține informat cu privire la curentul și tensiunea de încărcare. Designul său compact și ușor vă va permite să îl depozitați cu ușurință. De asemenea, este inclus un cablu microUSB practic, pentru a vă facilita încărcarea dispozitivelor.

LDNIO/C101-USB-C-USB-Micro/2

Inclus

  • încărcător auto
  • Cablu de la USB-A la microUSB
Producător LDNIO
Model C101
Culoare Negru
Curent de intrare DC12-24V 10A Max.
Curent de ieșire USB-C (PD): 5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/5A (100W Max)
USB-A (QC): 4,5V/5A, 5V/4,5A, 5V/3A, 9V/3A, 12V/2,5A (30W Max)
PD+QC: 65W+30W
Putere maximă 100 W
Standarde de încărcare rapidă PPS / PD3.0 / PD2.0 / QC3.0 / SCP / FCP / AFC
Dimensiuni 37 x 75 mm