Încărcător auto Xparkle ABC01

154,00 lei

9 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Încărcător auto Xparkle ABC01

Bateriile auto nu sunt fiabile. Oferiți liniște sufletească cu încărcătorul de baterii auto Xparkle ABC01, care nu numai că va reîncărca sursa de energie a mașinii dvs., dar îi va îmbunătăți și starea generală. Dispozitivul dispune de o compatibilitate largă și de o serie de caracteristici de siguranță, astfel încât puteți fi sigur de siguranță – atât pentru dvs. cât și pentru echipamentul dvs.

Design bine gândit

Încărcătorul vă va veni în ajutor atunci când bateria mașinii dvs. refuză să vă servească. Acesta are o interfață clară, cu câteva butoane pentru a activa modul ales de dvs. – de exemplu, un proces automat de încărcare în 7 etape. Designul lui ABC01 este suficient de compact pentru a-i găsi un loc în mașină.

Multe posibilități

Dispozitivul îndeplinește mai mult decât rolul de a suplimenta alimentarea cu energie electrică. Acesta are 5 moduri de funcționare. De remarcat în mod deosebit este modul de reparare a bateriei, care este capabil să îmbunătățească starea bateriei și să îi prelungească durata de viață. De asemenea, puteți utiliza modul AGM – util atunci când temperatura ambiantă este sub 5°C.

Compatibilitate largă

Încărcătorul este compatibil cu majoritatea bateriilor de autoturisme, SUV-uri, motociclete, camioane, mașini de tuns iarba, quad-uri, bărci, iahturi și alte vehicule terestre sau acvatice care utilizează baterii plumb-acid. Începe automat procesul de încărcare a oricărei baterii compatibile.

O serie de caracteristici de siguranță

Unitatea dispune de o serie de tehnologii care protejează utilizatorul și echipamentul în timp real. Utilizează protecție împotriva scânteilor, subtensiunii, scurtcircuitului, polarității inverse, supratensiunii, supraîncălzirii și supracurentului.

Specificații:

Producător Xparkle
Model ABC01
Intrare 100-240 V
Ieșire 12V
Dimensiuni 170 x 65 x 37,5 mm

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}