Încărcător auto Baseus Golden Contactor Max, 2x USB, 60W (albastru)

55,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Încărcător auto Baseus Golden Contactor Max

Încărcătorul auto de la Baseus vă permite să încărcați rapid până la 2 dispozitive în același timp. Puterea sa totală de ieșire ajunge la 60 de wați. Dispozitivul este compatibil cu vehiculele de 12-24 V și asigură siguranța utilizării. Acesta este echipat cu 2 porturi USB. De asemenea, se remarcă prin designul său extrem de robust, dar elegant.

Încărcați până la 2 dispozitive în același timp

Călătoriți cu un pasager? Nimeni nu mai trebuie să-și aștepte rândul pentru a-și încărca smartphone-ul! Încărcătorul oferă 2 porturi USB. Fiecare dintre ele permite o încărcare rapidă cu o putere maximă de 30 de wați. Astfel, rezultă un total de până la 60 de wați! Acum puteți încărca cu ușurință 2 telefoane sau, de exemplu, un smartphone și o tabletă.

Încărcare rapidă

Nu așteptați la nesfârșit ca dispozitivele dvs. să fie din nou gata de utilizare. Încărcătorul acceptă protocoale de încărcare rapidă, cum ar fi SCP, FCP, QC și AFC, de exemplu. Cu ajutorul acestuia, puteți, de exemplu, să redați 60% din energie smartphone-ului Huawei P50 sau 50% smartphone-ului Samsung Galaxy S22 în 30 de minute. Produsul vă permite, de asemenea, să încărcați rapid dispozitivele Apple cu o putere de 27 de wați. De exemplu, puteți încărca un iPhone 13 Pro Max în doar aproximativ 1,5 ore.

Utilizare sigură

Cu încărcătorul Baseus Golden Contactor Max, nu numai că vă veți încărca dispozitivele rapid, dar și în siguranță. Cipul avansat detectează echipamentul care se încarcă și ajustează automat curentul la acesta. De asemenea, produsul este protejat eficient împotriva scurtcircuitului și a supraîncălzirii, printre altele. De asemenea, protejează dispozitivele conectate împotriva supraîncărcării, prelungind astfel durata de viață a bateriilor acestora.

Design excelent

Încărcătorul a fost proiectat în așa fel încât, atunci când este conectat la priza brichetei, să rămână ferm la locul său și să nu cadă. În acest fel, poate asigura o încărcare neîntreruptă. Nu este afectat nici măcar de denivelări, gropi și frânări bruște! Retroiluminarea blândă cu LED-uri sporește vizibilitatea dispozitivului după lăsarea întunericului. În plus, finisajul metalic conferă încărcătorului un caracter extrem de elegant.

Compatibilitate largă

Ce altceva face ca încărcătorul Baseus Golden Contactor Max să iasă în evidență? Compatibilitate universală cu vehiculele de 12-24 volți! Astfel, îl puteți utiliza fără probleme în mașină, camion, autobuz sau chiar excavator. Mai mult, încărcătorul se potrivește perfect în cele mai comune prize de brichetă – nu veți avea nicio problemă în a-l conecta.

Specificații

Producător Baseus
Nume Golden Contactor Max Golden Contactor Max Dual Fast Car Charger
Model CGJM000003
Culoare Albastru
Material Aluminiu, ABS, PC
Intrare DC 12-24 V 8 A max.
Ieșire USB1 / USB2 5 V – 3 A, 9 V – 2 A, 10 V – 2 A, 12 V – 2,5 A, 30 W max.
Putere totală de ieșire 30 W + 30 W 60 W max.
Dimensiuni 55 x 26,5 x 26,5 mm

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>