Imprimantă de etichete fără fir Niimbot D11 (alb)

153,00 lei

400 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Imprimantă de etichete portabilă Niimbot D11 (alb)

Niimbot D11 vă permite să imprimați etichete fără a folosi cerneală. Funcționează fără fir și are un design compact. Rezoluția sa este de 203 dpi. Se conectează la un dispozitiv compatibil prin Bluetooth, iar operarea este facilitată de o aplicație dedicată. În plus, veți găsi un cablu de încărcare și o rolă, suficientă pentru 160 de etichete.

Utile pentru utilizarea zilnică

Imprimanta portabilă Niimbot D11 vă va ușura organizarea atât la serviciu, cât și acasă. Puteți folosi etichetele pentru a eticheta dosare de documente, cabluri, recipiente pentru alimente sau produse cosmetice. De asemenea, puteți imprima prețurile produselor, codurile EAN și datele de valabilitate. În plus, etichetele nu conțin BPA, un element nociv.

Aplicație dedicată

Aplicația Niimbot pentru Android și iOS facilitează utilizarea imprimantei. Din aplicație, puteți imprima conținutul etichetelor cu stilul și dimensiunea fontului la alegere, puteți adăuga emoticoane, coduri de bare ale produselor, coduri QR și tabele. De asemenea, puteți crea imprimarea în serie, date de expirare a produselor etc. Bucurați-vă de libertatea de utilizare cu D11.

Ușor și compact

Imprimanta se remarcă prin designul său portabil, cu dimensiuni de 132 x 79 x 29 mm și o greutate de mai puțin de 182 g. Astfel, o puteți depozita cu ușurință într-un sertar de birou, de exemplu. În plus, funcționează fără fir – este echipată cu o baterie de 1500 mAh, iar cablul micro USB inclus facilitează încărcarea. În plus, este echipat cu un cordon practic, care facilitează transportul produsului.

Inclus

  • imprimantă
  • Cablu USB-A la micro USB
  • rolă de etichete (suficientă pentru 160 de etichete)
  • manual de utilizare

Specificații:

Producător Niimbot
Model D11
Culoare alb
Dimensiuni 132 x 79 x 29 mm
Greutate 182 g
Timp de încărcare 3.5 – 4 h
Capacitatea bateriei 1500 mAh
Rezoluție 203 dpi
Conexiune wireless Bluetooth
Putere 4 dBm
Tensiune de intrare 5 V DC, 1A
Lățimea etichetei 12 mm
Port de încărcare micro USB
Temperatura de funcționare 5°C – 40°C
Tip termic
Material ABS

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>