HOTO mini compresor auto HOTO QWCQB001, 2500mAh (albastru)

206,00 lei

374 în stoc

 • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

 • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

 • Informatii despre livrarea produselor
 • Informatii despre returul produselor

Descriere

Marca HOTO face parte din ecosistemul Xiaomi.

Mini compresor auto HOTO QWCQB001

Echipează-te cu mini-compresorul auto HOTO QWCQB001, foarte util, care îți permite să umfli o anvelopă de mașină, o anvelopă de bicicletă sau o minge și poate măsura presiunea cu o precizie de 0,1 bar. Este echipat cu o baterie reîncărcabilă de 2500 mAh și o lanternă încorporată, iar datorită designului său ușor îl puteți lua cu ușurință oriunde. Kitul include 4 duze diferite și o husă de transport.

Lucru puternic

Performanța impresionantă a mini-compresorului se datorează presiunii sale ridicate de 150 psi și a supapei mari de 19 mm. Acest lucru înseamnă că este nevoie de doar aproximativ 8,5 minute pentru a umfla o anvelopă de mașină și puteți fi pregătit pentru orice eventualitate. De asemenea, aparatul vă permite să măsurați presiunea cu o precizie de 0,1 bar și se oprește automat atunci când este atinsă valoarea optimă.

5 moduri de funcționare

Mini compresorul auto HOTO QWCQB001 oferă până la 5 moduri de funcționare, astfel încât își va găsi utilizarea în multe situații diferite. Aveți la dispoziție moduri precum Ball (4-16 psi), Bike (30-65 psi), Motorbike (1,8-3 bar), Car (1,8-3,5 bar) și Custom (3-150 psi). Astfel, puteți umfla cu ușurință o minge sau o anvelopă pe bicicletă. În plus, dispozitivul afișează valorile presiunii în 2 unități (bar sau psi).

Baterie de lungă durată

Bateria de 2.500 mAh asigură funcționarea fără fir a dispozitivului și vă eliberează de cabluri. Complet încărcat, acesta poate umfla o anvelopă de mașină de aproximativ 2,8 ori, o anvelopă de bicicletă montană de aproximativ 9 ori și o minge de fotbal de aproximativ 37 de ori. Reînnoirea convenabilă a energiei este posibilă prin intermediul cablului USB-C inclus în kit.

Bine conceput

Datorită utilizării unei conducte de aer speciale și a ventilatoarelor, compresorul nu se încălzește și are o disipare eficientă a căldurii. De asemenea, are o lanternă LED încorporată pentru a ilumina zona după lăsarea întunericului. De asemenea, se remarcă designul ușor și forma compactă – unitatea va încăpea într-un rucsac și vă va servi oriunde.

Accesorii incluse

În cutie, pe lângă compresor, veți găsi și o husă pentru transport și depozitare ușoară, precum și 4 duze, astfel încât să puteți utiliza dispozitivul în diferite situații. O supapă Schrader vă va permite să umflați anvelopele de motocicletă și de mașină, iar o supapă Presta vă va permite să umflați anvelopele de bicicletă. Un ac pentru umflarea mingilor și un adaptor pentru umflarea jucăriilor de înot vor fi, de asemenea, utile.

Incluse

 • Mini compresor auto
 • Supapă Schrader cu furtun
 • Supapă Presta
 • Ac de umflat
 • Adaptor
 • Cablu de încărcare (USB-C)
 • Husă de transport

Specificații:

Producător HOTO
Nume Umflator electric portabil pentru anvelope
Model QWCQB001
Gama de presiune 0,2-10,3 bar / 3-150 psi
Temperatura de încărcare 0°C – 45°C
Temperatura de descărcare (de funcționare) -10°C – 45°C
Temperatura de depozitare -10°C – 45°C
Diametrul furtunului 200 mm (inclusiv adaptor, fără filet)
Capacitatea bateriei 2500 mAh
Nivel de volum mai puțin de 80 dB (la o distanță de 1 m)
Tensiune de intrare 5 V – 2 A
Port de încărcare USB-C
Timp de încărcare aprox. 3,5 h
Precizia senzorului ±2 psi
Standard Q31 / 0107000203C001-2021
Dimensiuni 89 x 44 x 123 mm

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>