Homerunpet WF20, fântână inteligentă/băutor pentru câini și pisici

226,00 lei

11 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Homerunpet WF20, fântână inteligentă/băutor pentru câini și pisici

Lucrați multe ore departe de casă și în acest timp animalul dvs. de companie a băut deja toată apa din castron? Ați dori să evitați astfel de situații? Cu fântâna inteligentă pentru câini și pisici WF20, această problemă va dispărea! Cantitatea de apă care poate încăpea în dispozitiv este de până la 2 l, astfel încât există suficientă apă pentru o pisică timp de până la 7 zile! Nici nu trebuie să vă faceți griji că se va strica, deoarece adăpătorul este echipat cu un sistem de filtrare pe 3 niveluri, care asigură apă proaspătă și gustoasă tot timpul.

Apă proaspătă

Acum puteți uita să schimbați în mod constant apa animalului dvs. de companie pentru că este murdară și plină de păr. Îmbăcătorul Homerunpet este echipat cu un sistem de filtrare pe 3 niveluri, format din cărbune de nucă de cocos sub formă de pulbere, intercalat între 2 plase de bumbac. Acestea împiedică apa să se împuțineze, oferă un gust bun și filtrează, de asemenea, părul de animale și murdăria din apă. De acum încolo puteți fi siguri că animalele dvs. de companie beau întotdeauna apă proaspătă și gustoasă.

Adăpătorul ideal pentru câini și pisici

Îmbăcătorul inteligent Homerunpet va fi la fel de potrivit pentru câini și pisici, datorită capacității mari a rezervorului său de 2 litri. Pentru o pisică, această cantitate este suficientă pentru până la 7 zile, ceea ce face ca acest dispozitiv să fie ideal dacă sunteți în mod constant plecat de acasă. În plus, datorită ferestrei transparente din adăpător, puteți monitoriza nivelul apei, iar indicatorul LED din partea din față a aparatului vă va anunța când pompa nu mai funcționează.

Confort de utilizare

Bețigașul Homerunpet va fi ideal și pentru animalele de companie mai mari, datorită suprafeței mari de apă din partea superioară. Bolul a fost înclinat la un unghi de 4,18, pentru un confort mai bun al animalelor și, în plus, poate stoca o anumită cantitate de energie electrică atunci când unitatea nu mai are curent. Această fântână va funcționa chiar și atunci când există un nivel scăzut de apă în recipient. În plus, acest echipament este foarte silențios, deoarece nivelul volumului său este de numai 20 dB.

Funcționare intuitivă

Funcționarea băutorului Homerunpet este foarte intuitivă și vă va lua doar câteva clipe pentru a asambla întreaga structură. Cu două clicuri puteți schimba modurile, care sunt modul normal (care furnizează apă în mod continuu) și modul intermitent (care furnizează apă la fiecare două minute). Un singur clic va stinge lumina LED, iar dacă doriți să reporniți cronometrul dispozitivului, țineți apăsat butonul mai mult timp. Nu trebuie să vă faceți griji nici în privința curățării echipamentului Homerunpet, deoarece nu necesită complicații. Puteți dezasambla cu ușurință întreaga structură și o puteți curăța cu ușurință.

Siguranță

Homerunpet vă menține pe dumneavoastră și pe animalul dumneavoastră de companie în siguranță. Baza echipamentului a fost programată să pornească doar atunci când așezați pompa dedicată pe ea. Dacă vă puneți din greșeală telefonul sau cheile pe ea, aceasta se va opri automat. În plus, echipamentul este dificil de răsturnat, datorită picioarelor sale antiderapante și designului special. Acest lucru face ca fântâna Homerunpet să fie rezistentă la atacurile animalului dvs. de companie.

Specificații:

Producător Homerunpet
Model WF20
Capacitate 2 litri
Dimensiuni 19,3 × 19,3 × 14,91 cm
Volum 20 dB
Greutate 1,4 kg

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}