Hikvision G2PRO GPS 2160P + înregistrator video 1080P

1.080,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Hikvision G2PRO GPS video recorder 2160P + 1080P

Înregistratorul video Hikvision G2PRO a fost creat cu gândul la dumneavoastră, dacă sunteți în căutarea unui echipament modern pentru mașina dumneavoastră. Camera va înregistra fiecare incident de pe șosea, datorită memoriei încorporate eMMC64 GB și a capacității de a suporta carduri SD de la 32 GB la 128 GB. Este confortabil de utilizat, deoarece instalarea și operarea sa sunt foarte simple.

Utilizare fără probleme

Imaginea afișată pe videorecorder este clar vizibilă, deoarece este echipat cu un ecran tactil de 3 inci cu o rezoluție de 960*480. În plus, modulul WiFi vă va asigura confortul. În plus, această cameră are încorporat și un microfon, un difuzor și o intrare audio.

Imagine perfectă ziua și noaptea

Rezoluția camerei Hikvision este de până la 2160P, astfel încât veți obține o imagine perfectă în timpul zilei. Vederea perfectă pe timp de noapte va fi asigurată de diafragma suplimentară F1.75. Nu trebuie să vă faceți griji că veți rămâne fără memorie, deoarece camera video este echipată cu o unitate eMMC cu 64GB de memorie încorporată și are, de asemenea, suport pentru carduri SD de la 32GB la 128GB.

Modernitate și securitate

Aparatul de înregistrare video Hikvision G2PRO este echipat cu un modul G-Sensor, care vă oferă posibilitatea de a înregistra de urgență în timpul vibrațiilor puternice sau al coliziunilor. Astfel, vă veți asigura că orice situație periculoasă de pe șosea este înregistrată. În plus, acesta a fost echipat cu un modul GPS. Cu ajutorul acestuia vă veți afișa viteza actuală și veți putea, de asemenea, să vă urmăriți traseul. Pe de altă parte, cu aplicația HikDashcam dedicată pentru telefon, puteți vedea o previzualizare live, puteți modifica configurația parametrilor și puteți reda înregistrările.

Operare ușoară

Înregistratorul video Hikvision dashcam G2PRO este ușor de instalat și de utilizat. Odată ce vehiculul este pornit, aceasta se va porni automat. Controlul vocal va face ca funcționarea sa să fie și mai plăcută. De asemenea, prezintă un consum redus de energie cu performanțe ridicate. Acest lucru asigură că funcționarea sa este neîntreruptă.

Specificații:

Producător Hikvision
Model G2PRO
Rezoluție până la 2160P
Format de imagine JPEG
Memorie eMMc: 64 GB, card SD: 32 GB până la 128 GB
Sursă de alimentare USB 2.0
Sunet Difuzor încorporat
Temperatura de funcționare -20°C până la +65°C
Consum de energie Max. 6 W
Dimensiuni 100 × 85 × 38 mm
Greutate 150 g
Aplicație dedicată HikDashcam

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>