Aparat de înregistrare video Hikvision C8 2160P/30FPS Prețul inițial a fost: 712,00 lei.Prețul curent este: 537,00 lei.
Înapoi la produse
Hikvision G2PRO GPS 2160P + înregistrator video 1080P Prețul inițial a fost: 1.184,00 lei.Prețul curent este: 888,00 lei.

Hikvision C6S GPS video recorder 2160P/25FPS

Prețul inițial a fost: 823,00 lei.Prețul curent este: 611,00 lei.

În stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Aparat de înregistrare video Hikvision C6S GPS 2160P/25FPS

Un înregistrator video este un accesoriu esențial pentru orice șofer. C6S oferă o calitate excelentă a imaginii, cu o rezoluție de până la 2160p, și puteți reda în mod convenabil toate imaginile înregistrate cu ajutorul aplicației. Dispozitivul are un modul Wi-Fi încorporat, care este responsabil pentru o conexiune stabilă și instantanee. De asemenea, produsul utilizează tehnologia avansată ADAS și salvează automat înregistrările atunci când este detectată o coliziune. Mai mult, suportă carduri de memorie SD de până la maximum 128 GB. Păstrați-vă pe dumneavoastră și vehiculul dumneavoastră în siguranță!

Înregistrare de înaltă calitate pe timp de zi și de noapte

Bucurați-vă de o calitate impresionantă a imaginii, indiferent de momentul zilei. Dispozitivul vă permite să înregistrați la rezoluții de până la 2160p datorită codecului avansat H.265 și are un unghi de vizualizare de până la 135°, astfel încât nu veți pierde niciun detaliu! În plus, aparatul video asigură o calitate excelentă a înregistrării chiar și după lăsarea întunericului.

Conexiune Wi-Fi fiabilă

Împerecherea dispozitivului este mai ușoară decât crezi. Aparatul de înregistrare video este echipat cu un modul Wi-Fi, care este responsabil pentru o conexiune rapidă și stabilă. Acest lucru vă permite să îl conectați direct prin intermediul aplicației și să vizualizați imagini video live pe smartphone sau să ajustați setările în funcție de nevoile dvs. Uitați de configurațiile complicate!

Înregistrare automată în timpul coliziunilor

Nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la pierderea înregistrărilor importante. Dispozitivul dispune de un modul G-Sensor încorporat care detectează în mod inteligent o coliziune sau șocuri puternice. Atunci când detectează o astfel de situație, înregistrează automat înregistrarea video și face o copie de siguranță. Astfel, puteți fi sigur că toate filmările dvs. cele mai importante sunt în siguranță. Acest mod este disponibil numai atunci când este conectat cu un cablu de alimentare (nu este inclus).

Chiar mai multe caracteristici

Asta nu este tot ce are de oferit înregistratorul video C6S! Produsul este compatibil cu sistemul avansat ADAS, care vă va spori siguranța pe șosea – informându-vă cu privire la limitele de viteză sau la culoarea verde a semaforului. Există, de asemenea, opțiunea de a conecta un modul GPS și dispune de un ecran IPS mare de 3″.

Operare convenabilă prin intermediul unei aplicații

Instalați aplicația HikDashcam și obțineți acces la toate funcțiile dispozitivului. O puteți utiliza pentru a reda în mod convenabil înregistrările, pentru a configura parametrii și, de asemenea, pentru a vizualiza imagini video live. În plus, aceasta acceptă recunoașterea vocală, astfel încât puteți controla în mod convenabil camera cu ajutorul vocii – totul datorită microfonului încorporat. O simplă comandă vocală este tot ce este necesar pentru a începe sau a opri înregistrarea. Vă rugăm să rețineți: comenzile vocale sunt disponibile numai în limba engleză.

Instalare ușoară

Instalarea înregistratorului video Hikvision nu vă va crea probleme. Fixați-l în mașină și conectați cardul de memorie SD (maxim 128 GB) și, de fiecare dată când porniți mașina, dispozitivul se va porni automat. Vedeți cu ochii dumneavoastră cât de ușor este!

Producător Hikvision
Model AE-DC8312-C6S
Matricea CMOS
Rezoluție de înregistrare 2160p / 25 FPS 1440p / 25 FPS 1080p / 25 FPS
Reglarea unghiului de vizualizare Vertical: 135° Orizontal: 113°
Deschidere F1.75
Afișaj 3″ (640 x 480)
Compresie video H.265
Meniu OSD Afișarea orei, datei etc.
Format imagine JPEG
Compatibilitate cu cardul de memorie Card SD (32 GB-128 GB)
Modul de comunicare Wi-Fi
Senzor Senzor G, GPS (opțional)
Sursă de alimentare USB 2.0
Intrare audio Microfon încorporat
Ieșire audio Difuzor încorporat
Temperatura de funcționare De la -20 °C la 70 °C
Umiditate de funcționare 95%
Sursă de alimentare 5V DC 2A
Consum de energie 4 W (max.)
Dimensiuni 85,1 x 54 x 15,5 mm
Greutate 120 g
Aplicație HikDashcam

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>