HiFuture FutureGo Mix2 smartwatch (gri)

399 lei

39 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Ceas inteligent HiFuture FutureGo Mix2 (gri)

Optați pentru un dispozitiv care să țină pasul cu activitățile dvs. zilnice. FutureGo Mix2 este un ceas inteligent cu un ecran AMOLED de 1,43″. Nu mai trebuie să aveți tot timpul telefonul la dvs. pentru a răspunde convenabil la apeluri, pentru a vă gestiona playerul muzical sau pentru a vă măsura pașii. Dispozitivul vă monitorizează, de asemenea, starea de sănătate și vă permite să vă urmăriți progresul antrenamentelor. Poate funcționa până la 12 zile fără reîncărcare și acceptă modul AOD, în care ai acces constant la cele mai importante informații. Ceasul inteligent este rezistent la apă, așa că nimic nu îl împiedică să vă însoțească non-stop.

HiFuture/FutureGo-Mix2-grey/9

Design uimitor

FutureGo Mix2 impresionează prin designul său. Atrage atenția prin ecranul tactil cu carcasă metalică, iar calitatea ridicată a construcției sale va satisface cerințele celor mai exigenți utilizatori. Ecranul AMOLED de 1,43″ oferă culori realiste și vii și o funcționare lină, ceea ce face ca FutureGo Mix2 să fie o plăcere de utilizat.

HiFuture/FutureGo-Mix2-grey/2

Libertate deplină în orice moment

Ceasul inteligent se conectează la telefonul ales de dvs. prin Bluetooth 5.3, cea mai stabilă și mai eficientă din punct de vedere energetic versiune a acestei tehnologii, permițându-vă să contactați liber persoanele dragi și să răspundeți la apeluri de pe ceas. Rămâneți conectat și bucurați-vă de libertate deplină!

HiFuture/FutureGo-Mix2-grey/3

Rapoarte de sănătate

Dispozitivul este echipat cu un senzor inteligent care vă monitorizează funcțiile vitale. Respirația, nivelul de stres și chiar calitatea somnului. Toate acestea pentru ca tu să ai grijă și mai eficient de corpul tău și să te bucuri de o stare de bine deosebită.

HiFuture/FutureGo-Mix2-grey/6

Antrenați-vă eficient și atingeți-vă obiectivele

Aveți la dispoziție o gamă largă de moduri sportive, printre care veți găsi cu siguranță sportul preferat. În timpul antrenamentului, aparatul vă măsoară ritmul cardiac, distanța parcursă, numărul de pași făcuți și caloriile arse. Toate acestea vă oferă un feedback în timp real despre modul în care vă antrenați, astfel încât să puteți da și mai mult, să vă atingeți obiectivele și să doborâți noi recorduri!

HiFuture/FutureGo-Mix2-grey/8

Durată de funcționare extinsă

Ceasul inteligent FutureGo Mix2 are o autonomie de funcționare de până la 12 zile. Fie că ieșiți din casă pentru câteva ore sau plecați într-o călătorie de mai multe zile, dispozitivul nu vă va dezamăgi. Este echipat cu o baterie de 400 mAh, pe care o puteți încărca în mod convenabil cu ajutorul încărcătorului magnetic în aproximativ 2 ore.

HiFuture/FutureGo-Mix2-grey/4

Mod de afișare mereu activ

Vă place să aveți cele mai importante informații la îndemână? Folosiți modul AOD, în care ecranul nu se stinge și afișează în permanență ora. În modul AOD, afișajul va arăta și cadranul ales de dvs., astfel încât să vă puteți bucura de culori vibrante la încheietura mâinii.

HiFuture/FutureGo-Mix2-grey/7

Design rezistent la apă

Ați uitat să vă dați ceasul jos în timp ce spălați vasele? nicio problemă! FutureGo Mix2 se remarcă prin construcția sa rezistentă la apă și robustă. Poate rezista la stropire și chiar la scufundare deliberată, astfel încât să vă poată însoți în activitățile zilnice.

HiFuture/FutureGo-Mix2-grey/5

Inclus

  • Ceas inteligent (inclusiv cureaua standard),
  • cablu de încărcare magnetic,
  • manual de utilizare
Producător HiFuture
Model FutureGo Mix2
Culoare Gri
Afișaj AMOLED
Dimensiune 1,43″
Rezoluție 466 × 466 rezoluție
Ecran tactil Sticlă călită + strat de protecție împotriva amprentelor digitale
Capacitatea bateriei 400 mAh (valoare nominală)
Metoda de încărcare Încărcare magnetică
Timp teoretic de încărcare Aproximativ 2 ore
Lățime 22 mm
Sisteme acceptate Android 7.0 și versiuni ulterioare, IOS 12.0 și versiuni ulterioare