HiFuture FutureFit Zone 2 smartwatch (negru)

169 lei

27 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

HiFuture FutureFit Zone 2 smartwatch (negru)

Acesta nu este doar un alt ceas. Zone 2 de la HiFuture este un ceas inteligent care vă va încânta cu ecranul său IPS de 1,96 inch și culorile vibrante. Acum puteți accesa notificările, mesajele și apelurile telefonice din vârful degetelor. Dispozitivul va ține pasul cu cei activi, având până la 7 zile de utilizare cu o singură încărcare. Zone 2 îți monitorizează antrenamentele și îți măsoară semnele vitale și este rezistent la apă IP68, așa că îl vei folosi fără limite! De asemenea, ai la dispoziție peste 100 de modele de cadrane pentru a satisface o varietate de gusturi.

HiFuture/FutureFit-Zone2-bl1

O imagine uimitoare la încheietura mâinii dvs.

Zone 2 oferă un ecran de 1,96 inci cu o rezoluție de 240 x 286 și te va încânta cu culori vii și realiste! Ecranul face ca navigarea printre notificări să fie intuitivă, astfel încât utilizarea dispozitivului devine o pură plăcere. Ceasul inteligent oferă peste 100 de cadrane color, astfel încât să puteți personaliza aspectul ecranului în fiecare zi, în funcție de starea dvs. de spirit și de preferințe, pentru un adevărat festin vizual.

HiFuture/FutureFit-Zone2-bl2

Creat cu gândul la cei activi

Acum puteți rămâne conectat indiferent de ceea ce faceți. Zone 2 suportă apelurile telefonice fără fir, astfel încât puteți efectua și primi apeluri direct de la încheietura mâinii. Mai mult, dacă ești adeptul mobilității, acest model este pentru tine. O singură încărcare asigură până la 7 zile de utilizare, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la încărcarea prea des.

HiFuture/FutureFit-Zone2-bl3

Gata pentru orice provocare

Indiferent de sportul pe care îl practicați, Zone 2 este pregătit să facă față provocărilor! Ceasul inteligent demonstrează rezistență la apă IP68, ceea ce înseamnă că nimic nu-l împiedică să te însoțească la înot, scufundări și alte activități subacvatice. Stropirea și scufundarea nu îl vor afecta.

HiFuture/FutureFit-Zone2-bl4

Sănătatea dumneavoastră sub control

Măsurarea ritmului cardiac, a calității somnului, a nivelului de stres – ai totul sub control cu ceasul inteligent Zone 2. Dispozitivul îți măsoară ritmul cardiac în timp real, oferindu-ți acces la informații despre condiția ta fizică în timpul antrenamentelor, al activităților zilnice și al odihnei. Țineți cont de acești parametri și îmbunătățiți-vă în mod conștient starea de bine.

HiFuture/FutureFit-Zone2-bl5

Faceți pași, antrenați-vă și atingeți-vă obiectivele

Zone 2 vă măsoară, de asemenea, pașii în mod regulat. Stabiliți obiective și bucurați-vă de o doză zilnică de motivație pentru a vă depăși propriile recorduri. Ceasul inteligent indică, de asemenea, numărul de calorii arse în timpul fiecărei activități, ceea ce reprezintă un punct de referință ușor în timpul antrenamentelor. Zone 2 dispune de peste 100 de moduri de sport pentru a-l face aliatul tău în călătoria ta de fitness.

HiFuture/FutureFit-Zone2-bl6

Inclus

  • Ceas inteligent
  • Încărcător
  • Manual de utilizare
Producător HiFuture
Model Zona 2
Culoare Negru
Dimensiune 53 x 39.2 x 11mm
Rezoluție 1.96TFT/ 240 x 286
Ecran tactil OGS Full touch
Capacitatea bateriei 300mAh
Metoda de încărcare Încărcare magnetică