HiFuture FutureFit Ultra 3 Smartwatch (portocaliu)

316 lei

17 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

HiFuture FutureFit Ultra3 smartwatch (portocaliu)

FutureFit Ultra 3 este un companion indispensabil de zi cu zi! Dispune de un afișaj clar de 2 inchi care va facilita utilizarea. Îți monitorizează în permanență sănătatea și, cu peste 100 de moduri de sport, vei avea grijă de activitatea ta fizică. Funcționează până la 7 zile cu o singură încărcare și, datorită rezistenței la apă IP68, te poate însoți în orice aventură.

HiFuture/FutureFit-Ultra3-Ora/12

Afișaj clar și ușor de citit

Un ecran tactil TFT de 2″ cu o rezoluție de 240 x 296 face ca smartwatch-ul să fie ușor de utilizat, cu o interfață intuitivă care face ca navigarea prin funcții și aplicații să fie floare la ureche. Vizualizați fără efort notificările, lansați aplicații și controlați diverse setări cu ajutorul unor gesturi simple. De asemenea, puteți personaliza aspectul afișajului în funcție de preferințele dvs. alegând dintre modelele de cadrane disponibile.

HiFuture/FutureFit-Ultra3-Ora/4

Preia controlul sănătății tale

Acum dețineți controlul deplin asupra sănătății dvs. Ceasul inteligent vă monitorizează ritmul cardiac 24 de ore pe zi, astfel încât puteți depista orice anomalie în cel mai scurt timp și puteți lua măsurile adecvate. De asemenea, monitorizează nivelul de saturație a oxigenului din sânge, îți măsoară nivelul de stres și oferă monitorizare a somnului, astfel încât să poți urmări calitatea și durata somnului tău și să îți optimizezi somnul pentru o mai bună stare de bine.

HiFuture/FutureFit-Ultra3-Ora/3

Ținând cont de sportivi

Ultra 3 este un partener de antrenament de încredere care vă ajută să vă atingeți obiectivele. Oferă peste 100 de moduri sportive, astfel încât, indiferent dacă sunteți pasionat de alergare, ciclism sau preferați alte sporturi, este pregătit să vă satisfacă nevoile. Ceasul inteligent oferă, de asemenea, rapoarte zilnice de activitate, astfel încât să vă puteți urmări progresul.

HiFuture/FutureFit-Ultra3-Ora/6

Rămâneți conectat

Efectuați apeluri telefonice fără a fi nevoie să scoateți telefonul din buzunar. Ceasul inteligent FutureFit Ultra 3 vă oferă libertatea de a efectua apeluri oriunde v-ați afla. Cu posibilitatea de a forma contacte de pe smartwatch, vă puteți conecta cu persoana dorită în doar câteva secunde. Nu mai pierdeți un apel important!

HiFuture/FutureFit-Ultra3-Ora/5

Chiar mai multe posibilități

Ceasul inteligent Ultra 3 este un centru de control multifuncțional care vă ușurează viața la fiecare pas. Cu ajutorul acestuia puteți controla liber playerul de muzică, puteți seta ceasul deșteptător sau puteți verifica prognoza meteo actuală. De asemenea, vă permite să vă controlați de la distanță aparatul foto, ceea ce este perfect pentru fotografiile de grup. De asemenea, puteți utiliza exerciții de respirație pentru a vă ajuta să vă relaxați și să găsiți pacea interioară.

HiFuture/FutureFit-Ultra3-Ora/9

Gata să vă însoțească oriunde

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la ploaie, stropi de apă sau transpirație în timpul unui antrenament intens. Ceasul inteligent este rezistent la apă IP68, astfel încât îl puteți purta cu încredere în timp ce înotați sau faceți duș fără riscul de deteriorare. Ceasul inteligent FutureFit Ultra 3 este pregătit să te însoțească în orice condiții, oferindu-ți fiabilitatea și durabilitatea de care ai nevoie.

HiFuture/FutureFit-Ultra3-Ora/2

Inclus

  • ceas inteligent
  • cablu de încărcare magnetic
  • manual de utilizare
Producător HiFuture
Model FutureFit Ultra3
Culoare Portocaliu
Afișaj 2″ TFT
Rezoluție 240 x 296
Număr de moduri de sport 100+
Timp de funcționare Până la 7 zile
Rezistența la apă IP68
Aplicație HiFuture Fit