Tastatura de jocuri Delux KM55 RGB (negru) Prețul inițial a fost: 128,00 lei.Prețul curent este: 16,00 lei.
Înapoi la produse
Tastatură mecanică Motospeed CK101 RGB (alb) Prețul inițial a fost: 293,00 lei.Prețul curent este: 206,00 lei.

Havit KB878L RGB Gaming Keyboard (negru)

Prețul inițial a fost: 58,00 lei.Prețul curent este: 53,00 lei.

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Tastatură de jocuri Havit KB878L

Căutați o tastatură de gaming fiabilă, care poate face față chiar și celor mai dinamice jocuri? KB878L va fi o alegere excelentă! Aceasta este echipată cu 104 taste și suportă 19 taste Key Rollover. De asemenea, vă permite să blocați tasta Windows. Dispozitivul se remarcă, de asemenea, prin retroiluminarea colorată și designul ergonomic.

Conceput pentru jocuri dinamice

Tastatura KB878L vă va surprinde cu performanța sa fluidă și fiabilă. Datorită comutatoarelor sale de calitate profesională, aceasta oferă un răspuns fulgerător – astfel încât să puteți învinge cu ușurință orice adversar și să arătați cine este șeful. Dispozitivul este, de asemenea, extrem de durabil, cu o durată de viață a tastelor de până la 8 milioane de apăsări de taste.

Alegerea perfectă pentru gameri

Faceți jocul mai ușor și obțineți avantajul încă de la început. Tastatura KB878L vă permite să blocați tasta Windows, astfel încât nu mai trebuie să vă faceți griji că o apăsați accidental, lăsându-vă în afara jocului și pierzând orice șansă de victorie. Dispozitivul suportă, de asemenea, rularea tastelor la 19 taste. Astfel, puteți efectua cu ușurință combinații complexe și puteți apăsa simultan mai multe taste fără riscul de conflict.

Pentru confortul dvs.

KB878L este opțiunea perfectă pentru cei care petrec mult timp în fața calculatorului. Datorită designului său ergonomic, oferă un confort de neegalat și vă permite să uitați de durerile de încheietura mâinii, de disconfort sau de oboseală. Tastatura se distinge, de asemenea, prin suprafața sa antiderapantă, care garantează un confort și mai mare în timpul lucrului și al jocurilor.

Retroiluminare RGB

Tastatura KB878L impresionează nu numai prin funcționalitatea sa, ci și prin designul său modern și elegant. Este echipată cu iluminare de fundal colorată, care vă permite să creați o atmosferă fantastică în camera dvs. De asemenea, îi puteți ajusta caracterul în funcție de preferințele dvs. Puteți alege între o lumină constantă și una pulsatorie și puteți, de asemenea, să-i reglați luminozitatea. Vedeți ce setare vă place cel mai mult!

Utilizare și mai comodă

Doriți să lucrați și mai ușor cu calculatorul dumneavoastră? Tastatura KB878L nu vă va dezamăgi! Aceasta este echipată cu mai multe taste multimedia care, de exemplu, vă permit să întrerupeți sau să reluați rapid redarea, să schimbați piesele sau să accesați căsuța de e-mail. În plus, cu combinațiile de taste potrivite puteți, de exemplu, să reglați volumul sau să activați calculatorul.

Specificații

Producător Havit
Model KB878L
Tip Membrană
Culoare Negru
Conexiune Cu fir
Interfață USB
Număr de taste 104 + 6 taste multimedia
Durata de viață a tastelor Aproximativ 8 milioane de apăsări de taste
Iluminare de fundal Da
Tensiune de funcționare Aprox. 5 volți
Curent de funcționare ≤115 mA
Greutate 605 g
Dimensiuni 459 x 191,7 x 33 mm
Compatibilitate Windows 2000 / XP / Vista / 7 / 8 / 10
Altele Iluminare de fundal personalizabilă, taste funcționale, blocare WIN, rollover cu 19 taste

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>