Havit KB869L RGB Tastatură mecanică de gaming RGB KB869L

21,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Tastatura de jocuri Havit KB869L

Duceți-vă jocurile la următorul nivel. Tastatura pentru jocuri Havit KB869L dispune de 87 de taste anti-ghosting, permițând computerului dvs. să apese și să înregistreze mai multe taste simultan. De asemenea, suportă macro-uri, inclusiv o blocare a tastelor Windows, printre altele. Cele 12 taste multimedia și retroiluminarea reglabilă vă permit să personalizați aspectul tastaturii.

Construită pentru gameri

Ce face ca tastatura KB869L să fie atât de perfectă pentru pasionații de jocuri? Dispune de taste anti-ghosting care vă oferă încrederea că fiecare mișcare a dvs. va fi înregistrată corect. De asemenea, vă permite să blocați tasta Windows – nu vă mai faceți griji că veți întrerupe accidental jocul și veți pierde șansa de a câștiga! Tastatura vă permite, de asemenea, să programați 5 macrocomenzi.

Tastele multimedia utile

Facilitează lucrul pe calculator și economisește timp prețios. Tastatura este echipată cu taste multimedia care vă facilitează și mai mult utilizarea mai multor funcții și setări utile. Puteți regla rapid și convenabil volumul, puteți să întrerupeți și să reluați redarea și să folosiți browserul de internet, printre altele.

Jucați fără să obosiți

Vă place să petreceți ore îndelungate jucând jocurile preferate? Nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la oboseală, încheieturi dureroase sau disconfort. Tastatura este concepută pentru a vă oferi un confort de neegalat, cu taste în relief care se flexează ușor cu degetele și care facilitează și mai mult tastarea sau efectuarea de combinații complexe de mișcări în timpul jocului.

Retroiluminare colorată

Tastatura dispune și de ceva ce este aproape întotdeauna asociat cu echipamentele de gaming, și anume retroiluminarea colorată. Cu ajutorul tastelor de funcție corespunzătoare, puteți ajusta aspectul acesteia în funcție de preferințele dvs. Alegeți luminozitatea dorită și bucurați-vă de un accesoriu funcțional și în același timp incredibil de elegant pentru zona dvs. de gaming!

Specificații

Producător Havit
Model KB869L
Tip Mecanic
Număr de taste 87
Comutator Conținut Albastru
Interfață USB
Dimensiuni 357 x 130 x 40 mm
Tensiune de funcționare 5 V ±0,25 V
Curent de funcționare 200 mA
Durata de viață a cheii Până la 50.000.000 de clicuri
Lungime cablu 1,8 m
Altele 12 taste multimedia, anti-ghosting, blocare Win, suport macro, moduri de iluminare de fundal personalizabile

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>