Grătar Raclette electric pentru 4 persoane Techwood TRA-47P

146,00 lei

11 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Techwood TRA-47P: Grătar Raclette pentru 4 persoane

Acest grătar Raclette inovator este conceput pentru a oferi o experiență unică de încântare culinară pentru dvs. și cei dragi. Acest model elegant și practic combină designul modern cu tehnologia avansată pentru a oferi nu numai o experiență culinară delicioasă, ci și sigură. grilul de raclette Techwood TRA-47P nu este doar instrumentul de gătit perfect, ci și o investiție excelentă în momentele împărtășite cu cei dragi. Găsiți inspirație în noi arome și plăceri cu acest aparat unic, care vă va oferi o experiență unică de plăcere culinară.

Techwood/TRA-47P/1

Caracteristicile unice ale aparatului Techwood TRA-47P, care îl diferențiază de celelalte aparate

Alimentat la o tensiune standard de 230V-50Hz, grătarul Raclette Techwood TRA-47P oferă o putere de 600W, care asigură încălzirea rapidă și uniformă a suprafeței grătarului. Cu această performanță, puteți pregăti fără efort o varietate de feluri de mâncare, de la carne suculentă la legume delicioase, toate într-un singur aparat. Techwood TRA-47P este, de asemenea, echipat cu mai multe funcții suplimentare pentru a vă face gătitul și mai comod. Piatra de gătit detașabilă vă va permite să vă bucurați de gustul autentic al alimentelor pregătite pe plită. În plus, mânerele izolate termic garantează o utilizare sigură, eliminând riscul de arsuri. Întrerupătorul operat convenabil cu indicator luminos vă va permite să verificați cu ușurință starea aparatului. Asigurarea unei utilizări sigure este, de asemenea, valoroasă. De aceea, Techwood TRA-47P este echipat cu protecție termică care va opri automat aparatul în caz de supraîncălzire, oferindu-vă liniște atunci când gătiți.

Techwood/TRA-47P/2

Pregătiți întâlnirile sociale și de familie la un nivel cu totul nou!

Acest aparat a fost creat cu gândul la întâlnirile sociale și de familie. Setul include până la patru tigăi cu acoperire specială, permițând fiecărui oaspete să își pregătească mâncărurile preferate după bunul plac. Fie că cineva preferă carnea, legumele sau poate dorește să încerce combinații creative de arome, Techwood TRA-47P vă va permite să satisfaceți gusturile tuturor celor din grup.

Techwood/TRA-47P/3

Marca Techwood
Model TRA-47P
Sursă de alimentare 230V- 50Hz
Putere 600W
Caracteristici suplimentare Piatră de gătit detașabilă
Mânere izolate
Întrerupător pornit/oprit cu indicator luminos
Protecție termică
4 tigăi antiaderente