Friteuză fără grăsimi LEACCO 12L 1800W AF103

618 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Prăjitor cu aer LEACCO AF103

Cu Air Fryer Leacco AF103, gătitul va deveni o adevărată plăcere. Folosește aer cald, astfel încât mâncarea preparată să fie nu doar gustoasă, ci și sănătoasă. Vă permite să alegeți dintre 10 moduri de gătit și are o capacitate de până la 12 litri. Vă permite să reglați timpul de gătire și temperatura de la 30°C-200°C. Afișajul încorporat vă va ușura operarea aparatului. Este instrumentul ideal pentru toți pasionații de gătit, indiferent dacă sunteți un bucătar experimentat sau începător.

LEACCO/AF103/1

Sănătos și gustos

Prăjitorul cu aer nu numai că va face mâncărurile dvs. preferate și mai gustoase, dar va fi și mai sănătos ca niciodată. Datorită tehnologiei avansate de circulație a aerului cald, vă puteți bucura de mâncăruri gustoase fără a fi nevoie să folosiți multă grăsime. Aparatul distribuie uniform căldura în jurul alimentelor, creând o crustă perfect crocantă la exterior, păstrând în același timp interiorul suculent și aromat.

LEACCO/AF103/2

Răsfățați-vă cu frenezia culinară

Aparatul AF103 oferă până la 10 moduri de gătit diferite și este prevăzut cu o serie de accesorii utile pentru a vă ajuta să pregătiți o varietate de feluri de mâncare. Coaceți prăjituri gustoase, frigeți carne suculentă la grătar, prăjiți cartofi prăjiți crocanți, preparați legume sănătoase, fructe uscate și multe altele. Încercați toate cele 10 moduri ale friteuzei cu aer și descoperiți noi posibilități culinare!

LEACCO/AF103/3

Utilizare convenabilă – design inteligent

Gătitul nu a fost niciodată atât de plăcut și convenabil! Prăjitorul cu aer este echipat cu o fereastră mare care vă permite să monitorizați procesul de gătire fără a fi nevoie să deschideți capacul. Cu o capacitate de 12 litri, puteți pregăti cu ușurință o cină gustoasă pentru întreaga familie. Pentru o și mai mare comoditate, aparatul are un afișaj LED încorporat pe care îl puteți folosi pentru a regla manual temperatura și timpul de gătire, precum și pentru a selecta din modurile de gătire disponibile.

LEACCO/AF103/4

Inclus

  • friteuză cu aer comprimat
  • tavă de copt
  • tavă de picurare
  • manual de utilizare
Producător Leacco
Model AF103
Capacitate 12 l
Tensiune nominală 220-240V
Frecvența nominală 50/60 Hz
Putere nominală 1800W
Temperatura 30°C-200°C
Greutate 5,44 kg
Dimensiuni 315 x 340 x 370 mm