Foneng T61 in-ear, căști cu fir, USB-C (alb)

22 lei

34 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Căști cu fir Foneng T61 USB-C (alb)

Duceți-vă experiența muzicală la un nou nivel. Căștile cu fir T61 de la Foneng oferă un sunet de înaltă calitate și un microfon HD. Sunt compatibile cu toate smartphone-urile care au un port USB-C și sunt incredibil de confortabile de utilizat datorită designului lor ergonomic. Telecomanda integrată în cablu permite o utilizare confortabilă.

Foneng/T61-Type-C-White/1

Simțiți-vă de parcă ați fi la un concert

Transformați orice locație într-o sală de concert cu căștile Foneng. T61 garantează un sunet bogat în detalii și natural, astfel încât vei redescoperi melodiile artiștilor tăi favoriți.

Foneng/T61-Type-C-White/2

Microfon de înaltă calitate

Efectuați apeluri telefonice fără nicio distragere a atenției. Căștile Foneng oferă un microfon HD care vă va înregistra cu acuratețe vocea. Poți fi sigur că interlocutorul tău te va auzi întotdeauna!

Foneng/T61-Type-C-White/3

Telecomandă

Bucurați-vă de o operare convenabilă. Telecomanda integrată în cablul căștilor vă permite să reglați volumul sau să schimbați melodia fără a pune mâna pe smartphone-ul dvs.

Foneng/T61-Type-C-White/4

Design ergonomic

Bucurați-vă de căștile Foneng fără limite. T61 are un design ergonomic și se potrivește perfect în urechi, astfel încât puteți asculta muzică ore întregi fără să vă simțiți inconfortabil.

Foneng/T61-Type-C-White/5

Producător Foneng
Model T61
Difuzor Φ14.2mm
Conector USB-C
Lungimea cablului 1.2 m
Culoare alb