Foneng BL34 căști wireless cu bandă pentru gât (negru)

49,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Foneng BL34 căști wireless cu bandă pentru gât (negru)

Căutați căști care să vă permită să ascultați muzică în mod confortabil în timpul antrenamentelor? Foneng BL34 va fi o alegere excelentă! Acestea oferă o calitate excelentă a sunetului și sunt foarte confortabile. Bateria de lungă durată garantează o autonomie de până la 15 ore, iar microfonul încorporat vă permite să vorbiți la telefon fără probleme. În plus, Bluetooth 5.0 vă permite să vă bucurați de o transmisie rapidă și stabilă.

Foneng/BL34-Black/1

Până la 15 ore de redare

Ascultați muzică chiar și pe tot parcursul zilei. Căștile sunt echipate cu o baterie puternică cu o capacitate de 220 mAh. Acest lucru le oferă o autonomie de până la 15 ore la o singură încărcare! Nu vă faceți griji că se vor descărca prea repede și veți pierde capacitatea de a vă asculta melodiile preferate în timpul antrenamentului.

Foneng/BL34-Black/4

Design îmbunătățit

Căștile au fost concepute ținând cont de stilul de viață activ. Sunt foarte ușoare și confortabile și, datorită designului lor inteligent, se potrivesc perfect și nu vă vor cădea din urechi – chiar și în timpul exercițiilor fizice intense. Produsul este, de asemenea, foarte durabil și arată foarte bine cu designul său modern și minimalist. În plus, magneții încorporați fac căștile ușor de depozitat și de utilizat.

Foneng/BL34-Black/6

Bluetooth 5.0

Nu mai trebuie să vă faceți griji că întârzierile sau interferențele nedorite vă vor împiedica să vă bucurați de muzică la fel de mult ca de obicei. Căștile sunt compatibile cu Bluetooth 5.0, astfel încât garantează o conexiune rapidă și stabilă, cu o rază de acțiune de până la 10 m. Uitați de problemele de transmisie și bucurați-vă de melodiile dvs. preferate!

Foneng/BL34-Black/2

Sunet uimitor

Fie că vrei să asculți listele de redare preferate sau trebuie să răspunzi la un apel de la un prieten de la serviciu, căștile Foneng îți vor oferi o calitate excelentă a sunetului în aproape orice situație. În plus, microfonul încorporat vă înregistrează perfect vocea și vă oferă încrederea că interlocutorul vă poate auzi fără probleme.

Foneng/BL34-Black/3

Producător Foneng
Model BL34
Culoare Negru
Bluetooth 5.0
Raza de acțiune Până la 10 m
Capacitatea bateriei 220 mAh
Timp de funcționare Aprox. 15 h