Filtre de înlocuire pentru Petoneer Smart Pet Fountain mini (2 buc.)

38 lei

120 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Filtre de înlocuire pentru Bebelușul Petoneer Fresco Mini

Dețineți deja un băutor inteligent Petoneer Fresco Mini și doriți să vă asigurați că animalul dvs. de companie are întotdeauna acces la apă curată și fără bacterii? Nu uitați că este recomandat să schimbați filtrul cel puțin o dată la 30 de zile. Dacă nu faceți acest lucru, acesta va începe treptat să își piardă din eficiență și nu va mai garanta aceeași purificare temeinică ca la început. Evitați probleme similare cu acest set practic! În pachet veți găsi până la 2 filtre de înlocuire pentru băutorul Petoneer Fresco Mini.

Patru faze de filtrare

Datorită designului său unic de filtrare, băutorul Fresco Mini oferă o filtrare foarte eficientă în 4 faze. Prima etapă constă în reținerea particulelor mai mari cu ajutorul unui material PP special. Aceasta este urmată de filtrarea cu un filtru KDF, apoi apa este dirijată printr-un filtru cu cărbune activ și, în final, printr-un filtru cu rășină schimbătoare de ioni. Ca urmare, adăpătorul permite animalelor să primească apă mai curată, fără germeni, fără litieră și fără miros, reducând astfel riscul de îmbolnăvire.

Reamintire specială

Vă faceți griji că ați uitat să schimbați filtrul din Petoneer Fresco Mini? Nu vă faceți griji! Bețigașul a fost echipat cu o lumină LED care vă va reaminti. Când începe să clipească albastru, înseamnă că elementul de filtrare a fost deja folosit timp de 30 de zile și trebuie înlocuit. Dacă se întâmplă acest lucru, pur și simplu puneți mâna pe pachet, scoateți noul filtru și înlocuiți-l pe cel vechi!