Fântână pentru câini și pisici Pawbby / băutor

263,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Fântână pentru câini și pisici Pawbby / băutor

Asigurați-vă că animalul dvs. de companie are acces constant la apă proaspătă și curată. Acest adăpător de la Pawbby oferă o filtrare în 4 etape pentru a elimina eficient impuritățile. De asemenea, funcționează extrem de silențios și este ușor de utilizat cu ajutorul aplicației Xiaomi Home. Dispozitivul pune, de asemenea, apa în mișcare pentru a atrage atenția animalelor de companie și pentru a le încuraja să bea. De asemenea, băutorul este foarte ușor de curățat. Produsul este potrivit pentru pisicile adulte, precum și pentru câinii de talie mică și medie.

Creat pentru animalul dvs. de companie

Bețigașul Pawbby poate pune în mod constant apa în mișcare, imitând un pârâu de munte sau un râu. Acest lucru face ca băutul să fie mai atractiv pentru animalele de companie. În plus, dispozitivul este curbat la un unghi de 7°, ca urmare animalele de companie cu patru picioare îl pot folosi confortabil. Produsul beneficiază, de asemenea, de mecanisme de înaltă calitate, care sunt responsabile pentru funcționarea sa fiabilă și care evită ca acesta să fie blocat de păr sau blană. Acest lucru se traduce, la rândul său, printr-o curgere lină a apei.

Filtrare în 4 trepte

Fiți siguri că animalul dvs. de companie bea doar apă pură, fără particule dăunătoare. Bebelușul Pawbby este dotat cu un sistem de filtrare în 4 etape pentru a elimina eficient murdăria. O plasă specială din plastic PP reține părul și blana, în timp ce bumbacul PET blochează alte impurități. Carbonul activ elimină mirosurile neplăcute și reziduurile de clor, iar rășina schimbătoare de ioni se ocupă perfect de ionii de calciu și magneziu, care contribuie, printre altele, la formarea calcarului.

Funcționare silențioasă

Nu vă temeți de un zgomot deranjant. Băutorul funcționează surprinzător de silențios – datorită designului său inteligent, sunetele puternice ale stropirii apei au fost eliminate. De asemenea, unitatea este echipată cu o pompă de înaltă performanță pentru a reduce zgomotul. Toate acestea au ca rezultat un nivel al volumului fântânii de numai aproximativ 30 dB. Nu trebuie să vă faceți griji că zgomotele enervante vă vor tulbura odihna sau vă vor speria animalul de companie!

Control inteligent cu ajutorul aplicației

Acum puteți controla dispozitivul dvs. într-un mod și mai convenabil. Trebuie doar să-l adăugați la aplicația Xiaomi Home! Când o veți face, veți primi notificări practice care vă vor reaminti să reumpleți apa, să curățați băutorul sau să înlocuiți filtrul. De asemenea, puteți comuta în mod convenabil între cele 2 moduri disponibile. În modul Normal, fântâna distribuie apă 24 de ore pe zi, în timp ce în modul Smart face acest lucru în mod continuu pe tot parcursul zilei și intermitent pe timp de noapte.

Ușor de utilizat

Bucurați-vă de operarea comodă a adăpătorului. O fereastră încorporată vă va permite să verificați în orice moment nivelul apei din rezervor, iar o lumină de fundal colorată vă va reaminti când trebuie să umpleți. Puteți, de asemenea, să dezactivați indicatorul prin apăsarea unui buton, astfel încât să nu vă deranjeze pe timp de noapte. Capacitatea fântânii este de până la 2 litri, ceea ce este suficient pentru aproximativ 4-7 zile. O cantitate mică de apă poate fi, de asemenea, stocată în capac – astfel încât animalul dvs. de companie va bea fără întrerupere, chiar dacă există o pană de curent.

Design îmbunătățit

Pentru a schimba apa din rezervor, este suficient să ridicați mânerul – unitatea se oprește automat și își reia funcționarea după ce ați pus capacul la loc. În plus, designul modular al băutorului îl face mult mai ușor de curățat. Produsul este fabricat din plastic de înaltă calitate, iar cablul său împletit din nylon este extrem de durabil – dinții animalului dvs. de companie nu îl vor speria! În plus, baza mare și plăcuțele antiderapante sporesc stabilitatea fântânii.

Specificații:

Producător Pawbby
Denumire Fântână inteligentă pentru animale de companie
Model MG-WF001EU
Culoare Alb
Capacitate 2 l
Filtrare 4 etape
Nivelul de sunet Aprox. 30 dB
Scop Pisici adulte, câini de talie mică și medie
Aplicație Xiaomi Home

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}