FairyWill periuță de dinți sonică cu set de vârfuri și husă FW-508 (roz)

117 lei

78 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Periuță de dinți sonică FairyWill cu set de vârfuri și husă FW-508 (roz).

Aveți grijă de igiena dvs. orală și impresionați cu un zâmbet frumos. Periuța de dinți sonică FairyWill FW-508, aprobată de ADA, funcționează la 40.000 de rotații pe minut și îți permite să alegi dintre 5 moduri. De asemenea, oferă un cronometru inteligent de 2 minute și este rezistentă la apă IPX7. Se remarcă prin durata lungă de funcționare, iar dispozitivul se va încărca complet după aproximativ 4 ore. Kitul include 8 vârfuri de perie interschimbabile și o husă pentru depozitare și transport convenabil.

Curățare temeinică

Periuța de dinți sonică FW-508 elimină în mod eficient chiar și cea mai încăpățânată murdărie și, de asemenea, ajunge cu ușurință în zonele în care periuțele de dinți obișnuite nu pot ajunge. Vibrațiile de înaltă frecvență asigură o curățare temeinică, dar rapidă. Toate acestea facilitează eliminarea bacteriilor, a reziduurilor alimentare și a altor murdării cu FairyWill.

Cronometru inteligent

Nu este nevoie să stai cu ochii pe timpul de periaj – periuța de dinți FW-508 o va face pentru tine! Aparatul este echipat cu un temporizator inteligent care îți amintește la fiecare 30 de secunde, cu o scurtă pauză, că trebuie să schimbi zona periuită. După 2 minute, dispozitivul se va opri automat. Astfel, puteți fi sigur că vă spălați pe dinți atât timp cât aveți nevoie!

5 moduri

Periuța de dinți a fost concepută pentru a răspunde nevoilor diverse ale utilizatorilor. Oferă până la 5 moduri, printre care cu siguranță îl veți găsi pe cel perfect pentru dumneavoastră. Polish vă permite să vă lustruiți dinții, iar White îi albește. Masaj oferă un masaj blând al gingiilor. Clean este ideal pentru utilizarea zilnică și oferă o curățare temeinică și eficientă. Sensitive va fi potrivit pentru persoanele care au dinții sensibili.

Rezistent la apă IPX7

Spălați-vă pe dinți în baie sau la duș fără griji. Periuța de dinți are rezistență la apă IPX7 – chiar dacă o stropiți, nu se va întâmpla nimic rău! De asemenea, puteți curăța dispozitivul sub jet de apă. Profitați de această oportunitate pentru a-l păstra în stare perfectă pentru o perioadă lungă de timp și pentru a evita proliferarea germenilor dăunători.

Sfaturi de înlocuire incluse

Setul include 8 vârfuri interschimbabile pentru periuța de dinți – le puteți păstra ca rezervă sau le puteți împărți cu un membru al familiei pe care îl alegeți. Periile de nailon DuPont în formă de W se potrivesc perfect pe dinți și vă permit să curățați temeinic chiar și zonele greu accesibile. Pentru a vă bucura de performanțe optime din partea periuței de dinți, trebuie să înlocuiți vârfurile la fiecare 3 luni. Dar nu trebuie să vă amintiți să faceți acest lucru – după o anumită perioadă de timp, peri albaștri speciali vor începe să se estompeze pentru a vă reaminti.

Durată lungă de funcționare

Nu vă faceți griji că trebuie să vă încărcați prea des periuța de dinți. Aproximativ 4 ore sunt suficiente pentru a o încărca complet. Un dispozitiv complet încărcat vă poate dura aproximativ 30 de zile. Durata lungă de funcționare a periuței de dinți, combinată cu dimensiunea compactă, greutatea redusă, încărcarea prin USB și compatibilitatea cu 110-240 volți, înseamnă că o puteți folosi cu ușurință și în deplasare. Nu va ocupa prea mult spațiu în valiza dvs. și vă va asigura confortul.

Inclus:

  • Periuță de dinți sonică x1
  • Vârf de înlocuire x8
  • Capac de protecție x2
  • Husă x1
  • Cablu de încărcare USB x1
  • Manual de instrucțiuni x1
Producător FairyWill
Model FW-508
Sursă de alimentare DC 3,7 V
Material ABS / TPE
Tensiune 110-240 V
Periuțe nailon DuPont
Consumul de energie 1-1,8 W
Timp de încărcare Aprox. 4 h
Rezistent la apă IPX7
Culoare Roz