FairyWill FW-P80 periuță de dinți sonică cu set de vârfuri și husă (negru)

113 lei

808 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

FairyWill P80 periuță de dinți sonică cu set de vârfuri și husă

Aveți grijă de igiena dvs. orală fără a risca să vă deteriorați smalțul sau gingiile. Periuța de dinți sonică FairyWill P80 asigură o curățare eficientă și este dotată cu un senzor special care te avertizează dacă te speli prea tare pe dinți. De asemenea, oferă 5 moduri și un cronometru inteligent. Dispozitivul este rezistent la apă IPX7 și are o baterie încorporată de lungă durată. Setul include până la 8 vârfuri interschimbabile și o husă practică.

Curățare eficientă

Vibrând la o frecvență de până la 40.000 pe minut, dispozitivul garantează o curățare rapidă și temeinică, chiar și în zonele greu accesibile ale gurii, la care nu poate ajunge o periuță de dinți normală. Face față perfect chiar și petelor și tartrului încăpățânat. În plus, motorul îmbunătățit face ca P80 să fie surprinzător de silențios – nu trebuie să vă faceți griji cu privire la zgomotele deranjante!

Soluții inteligente

Nu mai trebuie să te întrebi dacă te speli pe dinți atât de mult timp cât trebuie. Periuța de dinți este echipată cu un cronometru special care îți va reaminti la fiecare 30 de secunde, cu o scurtă pauză de vibrații, că zona de curățat trebuie schimbată. După 2 minute, dispozitivul se va opri automat din funcționare. P80 are, de asemenea, un senzor de presiune de precizie. Dacă acesta detectează că vă periați prea tare, indicatorul LED roșu se va aprinde și frecvența vibrațiilor va fi redusă. Acest lucru vă va ajuta să evitați să vă deteriorați smalțul sau gingiile.

5 moduri de curățare

Periuța de dinți a fost concepută pentru a răspunde nevoilor variate ale utilizatorilor. Vă permite să alegeți dintre 5 moduri, care variază în funcție de frecvența vibrațiilor. Modul Alb vă va ajuta să vă albiți dinții, iar modul Polonez vă va ajuta să îi lustruiți. Modul Clean este excelent pentru utilizarea zilnică – oferind o curățare temeinică și eficientă. Masaj oferă un masaj blând al gingiilor. Sensibil este potrivit pentru cei care folosesc pentru prima dată peria și pentru cei cu dinți sensibili.

8 vârfuri incluse

Pentru a te asigura că periuța ta de dinți funcționează eficient și evită proliferarea bacteriilor, trebuie să schimbi vârfurile în mod regulat. FairyWill vă ușurează acest lucru! Vei găsi până la 8 vârfuri de înlocuire în kit – suficient pentru a rezista până la 2 ani. Și le puteți împărți cu alți membri ai familiei, astfel încât să poată folosi și ei periuța de dinți. Vă faceți griji că uitați să schimbați vârfurile? Nu vă faceți griji! La momentul potrivit, periile vor începe să se estompeze pentru a vă reaminti.

Rezistent la apă

Periuța de dinți FairyWill P80 se distinge și prin nivelul de rezistență la apă IPX7. Așa că o poți folosi la duș sau în baie fără griji. Chiar dacă va cădea pentru scurt timp în apă sau dacă o stropiți, nu se va deteriora. De asemenea, o puteți clăti și curăța. Acest lucru nu numai că îl menține în stare perfectă pentru mai mult timp, dar reduce și riscul de înmulțire a bacteriilor.

Timp de lucru îndelungat

Nu trebuie să vă limitați la cabluri și la prizele disponibile. Periuța de dinți P80 este fără fir, oferindu-vă o libertate aproape nelimitată. Este echipată cu o baterie reîncărcabilă de lungă durată, astfel încât vă poate dura până la 25 de zile complet încărcată. Încărcarea dispozitivului durează doar aproximativ 2 ore. Designul său fără fir, portabil și durata lungă de viață a bateriei înseamnă că vă poate însoți aproape oriunde, inclusiv în vacanță. Husa de transport inclusă îl face ușor de transportat.

Inclusă

  • Periuță de dinți sonică
  • Vârfuri de înlocuire x8
  • Husă
  • Cablu de încărcare

Specificații

Producător FairyWill
Model FW-P80
Frecvența de vibrații Până la 40.000 pe minut
Nivel de zgomot Aprox. 60 dB
Timp de funcționare Până la 25 de zile
Timp de încărcare Aprox. 2 h
Temperatura de funcționare 0-50°C
Tensiune de funcționare 3,7 V
Periuțe Nylon
Tensiune de intrare DC 5 V
Putere nominală 2 W
Rezistența la apă IPX7

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>