FairyWill FW-P11 periuță de dinți sonică cu set de vârfuri și husă (negru)

65,00 lei

În stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Periuță de dinți sonică FairyWill P11

Aveți grijă de igiena dentară și bucurați-vă de un zâmbet alb ca zăpada. Periuța de dinți sonică FairyWill P11 vă permite să vă curățați gura în profunzime cu ajutorul motorului său puternic Maglev și a celor 3 moduri din care puteți alege. De asemenea, se remarcă prin durata de viață lungă, de până la 30 de zile. Kitul include, de asemenea, o husă de transport și 8 vârfuri interschimbabile.

Curățare eficientă

Periuța de dinți este echipată cu un motor puternic care poate genera vibrații de până la 31.000 de lovituri pe minut în modul Clean. Acest lucru înseamnă că elimină rapid și eficient murdăria și petele. De asemenea, ajunge și la spațiile dintre dinți. Poate curăța linia gingivală de până la 10 ori mai eficient decât o periuță de dinți obișnuită și de 3 ori mai eficient decât o periuță de dinți electrică. Nu trebuie să țineți cont nici de timpul de curățare. Un cronometru inteligent vă va reaminti la fiecare 30 de secunde să schimbați zona pe care o periați. Periuța de dinți se va opri automat după 2 minute.

Sfaturi de înlocuire incluse

Periuța de dinți P11 poate fi folosită nu doar de tine, ci și de familia ta. Kitul include 8 vârfuri interschimbabile pe care le puteți împărți cu cei dragi sau le puteți păstra pentru dvs. ca rezervă. Asigurați-vă că schimbați vârfurile din când în când, pentru o mai bună igienă și pentru a evita proliferarea bacteriilor.

3 moduri din care puteți alege

Alege dintre 3 moduri pentru a te adapta nevoilor tale de periaj. Modul curat este ideal pentru utilizarea zilnică. Modul delicat este recomandat pentru începători și pentru cei cu dinți sensibili. Modul masaj oferă un masaj blând al gingiilor și o curățare eficientă.

Te poate însoți aproape oriunde

Plecați în vacanță? Sau plecați într-o călătorie de afaceri? Ia-ți periuța de dinți cu tine! Vine într-o husă mată compactă pentru un transport convenabil și sigur. În ea puteți încadra cu ușurință periuța de dinți și 2 capete de periuță, ceea ce înseamnă că este potrivită și pentru cupluri.

Durată lungă de viață a bateriei

Spuneți adio nevoii de a vă reîncărca prea des periuța de dinți sonică. P11 are o baterie de lungă durată, care vă va ține până la 30 de zile cu o încărcare completă! Încărcarea durează doar aproximativ 2 ore – portul USB îți permite să o conectezi nu doar la un încărcător, ci și la un powerbank sau chiar la un laptop.

Design elegant

Periuța de dinți se remarcă nu doar prin funcționalitate, ci și prin designul său uimitor. Mânerul integrat se potrivește perfect în mână și a fost conceput pentru a proteja componentele individuale ale dispozitivului de contaminare. De asemenea, P11 are un aspect cu adevărat elegant – designul său atent a fost recunoscut cu premiul Red Dot 2020.

Inclus

  • Periuță de dinți sonică
  • Vârfuri de înlocuire x8
  • Husă de transport
  • Cablu de încărcare USB
  • Manual de utilizare

Specificații

Producător FairyWill
Model FW-P11
Culoare Negru
Temperatura de funcționare 0-50°C
Tensiune de funcționare DC 3,7 V
Material (perii) Nylon
Tensiune de intrare DC 5 V
Putere nominală 0,7-1,8 W
Rezistența la apă IPX7
Timp de încărcare Aprox. 2 h

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>