FairyWill FW-P10 periuță de dinți sonică FW-P10

68 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

FairyWill FW-P10 periuță de dinți sonică FW-P10

Visezi la dinți sănătoși și la un zâmbet frumos? Periuța de dinți sonică FairyWill FW-P10 vă va ajuta să vă îndepliniți acest vis! Utilizând-o, veți avea grijă în mod cuprinzător de igiena dvs. orală și veți scăpa chiar și de murdăria încăpățânată. Aparatul oferă un temporizator inteligent și până la 5 moduri și se distinge, de asemenea, prin funcționarea sa foarte silențioasă. Kitul include, de asemenea, 4 vârfuri interschimbabile, 2 raclete de limbă și o husă de transport.

Fairywill/FW-P10-Black/2

Spuneți adio murdăriei

O periuță de dinți sonică vă va permite să vă spălați dinții mult mai temeinic decât o periuță de dinți obișnuită. Aparatul generează vibrații de înaltă frecvență – creând o mulțime de microbule pentru a curăța temeinic toate zonele gurii, inclusiv cele greu accesibile. Acest lucru facilitează eliminarea resturilor alimentare, a plăcii bacteriene sau a petelor de cafea! În plus, un motor de înaltă calitate și un arbore metalic sunt responsabile pentru funcționarea fiabilă și eficientă a periuței de dinți.

Fairywill/FW-P10-Black/1

Cronometru inteligent

Nu mai trebuie să te întrebi dacă te speli pe dinți atât de mult timp cât trebuie. Periuța de dinți FW-P10 este echipată cu un cronometru inteligent – la fiecare 30 de secunde, o scurtă pauză în vibrații îți va reaminti să schimbi zona pe care o cureți, iar după 2 minute, se va opri automat. Acest lucru facilitează dezvoltarea unor obiceiuri corecte!

Fairywill/FW-P10-Black/4

5 moduri de curățare din care puteți alege

Alege dintre cele 5 moduri de curățare disponibile și personalizează acțiunea periuței de dinți în funcție de nevoile tale. Modul Clean oferă o frecvență de vibrații de până la 40.000 de vibrații pe minut – pentru o îndepărtare rapidă și eficientă a resturilor. Modul White facilitează albirea dinților, iar Polish vă permite să vă lustruiți dinții. Sensitive se va potrivi începătorilor, iar Massage va oferi un masaj blând al gingiilor.

Fairywill/FW-P10-Black/5

Accesorii suplimentare incluse

Setul include 4 vârfuri interschimbabile pentru periuța de dinți – împarte-le cu cei dragi sau păstrează-le pentru tine ca rezervă! Acestea se disting prin peri DuPont de înaltă calitate, care sunt siguri pentru dinți și nu vă vor deteriora smalțul. De asemenea, în pachet veți găsi 2 raclete de limbă din oțel inoxidabil. Acestea vă vor ajuta să aveți și mai multă grijă de igiena dvs. orală!

Fairywill/FW-P10-Black/3

Întotdeauna la îndemână

Plănuiți o călătorie de mai multe zile? Luați cu dumneavoastră periuța de dinți FW-P10! Aceasta este livrată într-o husă practică pentru un transport ușor. De asemenea, are spațiu pentru 2 capete de periuță – ideal dacă călătoriți cu un prieten. Nu sacrificați o bună igienă orală atunci când sunteți în deplasare – periuța de dinți FairyWill vă poate însoți aproape oriunde!

Fairywill/FW-P10-Black/7

Inclusă

  • Periuță de dinți sonică
  • Vârf de înlocuire x4
  • Răzuitor de limbă x2
  • Husă de transport
Producător FairyWill
Model FW-P10
Culoare Negru
Frecvența de vibrații Până la 40 000 de vibrații pe minut
Tensiune de funcționare DC 3,7 VOLȚI
Periuțe nailon DuPont
Tensiune de intrare DC 5 V
Putere nominală 2 W
Rezistența la apă IPX7
Temperatura de funcționare 0°C până la 50°C
Cronometru inteligent Da, 2 minute
Moduri Curat, Alb, Alb, Lustruit, Sensibil, Masaj