FairyWill FW-E11 periuță de dinți sonică cu set de vârfuri și husă (negru)

82,00 lei

370 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

FairyWill FW-E11 periuță de dinți sonică cu set de vârfuri și husă (negru)

Ai grijă de igiena ta orală cu periuța de dinți sonică FairyWill FW-E11, care este sigură pentru smalț și gingii, oferind în același timp o curățare eficientă. Dispune de un cronometru inteligent care vă va reaminti să schimbați zona pe care o periați după 30 de secunde, asigurând o curățare optimă de 2 minute. FW-E11 oferă 3 moduri pe care le poți personaliza în funcție de nevoile tale. Periuța de dinți este rezistentă la apă IPX7 și oferă încărcare rapidă. Setul include până la 8 vârfuri interschimbabile și o husă practică.

Curățare temeinică

Periuța de dinți garantează o curățare temeinică chiar și a zonelor greu accesibile, dispozitivul generează vibrații la o frecvență de 40.000 pe minut. Aceasta va îndepărta petele persistente și tartrul, lăsând dinții curați și strălucitori!

Cronometru inteligent

Periuța de dinți este echipată cu un temporizator inteligent care vă va reaminti la fiecare 30 de secunde, cu o scurtă pauză de vibrații, să schimbați zona de curățat. Nu mai trebuie să vă faceți griji dacă v-ați spălat dinții cât timp trebuie, după 2 minute dispozitivul se va termina automat.

3 moduri

Periuța de dinți răspunde diferitelor nevoi ale utilizatorilor cu 3 moduri. Modul Clean oferă o curățare eficientă pentru igienă și sănătate dentară. Soft este conceput pentru cei cu dinți sensibili sau începători. Pe de altă parte, Massage, oferă un masaj blând al gingiilor.

8 vârfuri incluse

Pentru a evita proliferarea bacteriilor și pentru a vă asigura că toate echipamentele funcționează eficient, nu uitați să schimbați vârfurile în mod regulat. Setul include 8 vârfuri de schimb – o rezervă care vă va dura până la 2 ani! Acum puteți să împărțiți setul cu restul gospodăriei dvs. Vă faceți griji că uitați să schimbați duza? Nu vă faceți griji! Când este momentul potrivit, peri DuPont se vor estompa pentru a vă reaminti.

Rezistent la apă

Periuța de dinți FairyWill FW-E11 se distinge și prin gradul de impermeabilitate IPX7. Așa că o puteți folosi la duș sau în baie fără griji. Chiar dacă o stropiți, nu se va deteriora. De asemenea, puteți să o clătiți și să o curățați. În acest fel, nu numai că o veți păstra în stare perfectă pentru mai mult timp, dar veți reduce și riscul de înmulțire a bacteriilor.

Timp de lucru mai îndelungat

Periuța de dinți FW-E11 este fără fir, oferindu-vă un confort incredibil. Bateria reîncărcabilă de lungă durată permite o durată de funcționare de până la 30 de zile cu o singură încărcare. Încărcarea dispozitivului durează doar aproximativ 2 ore. Designul fără fir, portabil și durata lungă de funcționare înseamnă că periuța vă poate însoți aproape oriunde – chiar și în vacanță. Geanta de transport inclusă facilitează transportul.

Inclusă

  • Periuță de dinți sonică
  • Vârfuri de înlocuire x8
  • Husă
  • Cablu de încărcare

Specificații:

Producător FairyWill
Model FW-E11
Frecvența de vibrații Până la 40.000 pe minut
Timp de funcționare Până la 30 de zile
Timp de încărcare Aprox. 2 h
Temperatura de funcționare 0-50°C
Tensiune de funcționare 3,7 V
Periuțe Nylon DuPoint
Tensiune de intrare DC 5 V
Putere nominală 2 W
Rezistența la apă IPX7

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}