FairyWill FW-E10 periuță de dinți sonică cu set de vârfuri (negru)

89,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

FairyWill FW-E10 periuță de dinți sonică cu set de vârfuri (negru)

Căutați o periuță de dinți sonică pentru a vă ajuta să mențineți o bună igienă orală? Atunci alege-ți o periuță cu FairyWill! FW-E10 se distinge prin frecvența ridicată a vibrațiilor de până la 40.000 de vibrații pe minut și oferă 5 moduri. O singură încărcare este suficientă pentru a utiliza periuța de dinți timp de până la 30 de zile. Dispozitivul oferă rezistență la apă la nivel IPX7. În set veți găsi 8 vârfuri interschimbabile.

Curățare eficientă

Scapă de orice murdărie și pete cu ajutorul FW-E10! Periuța de dinți sonică FairyWill funcționează la o frecvență de până la 40.000 rpm, garantând o precizie de neegalat. De asemenea, se remarcă peri DuPont, care se disting prin densitatea lor ridicată și sunt extrem de moi, astfel încât nu deteriorează gingiile sau smalțul.

5 moduri de lucru

Bucurați-vă de numeroasele posibilități pe care le oferă FW-E10. Aparatul suportă până la 5 moduri de funcționare pentru a răspunde nevoilor diferiților utilizatori. Modul Clean este perfect pentru curățarea de rutină zilnică. Dacă doriți să vă albiți dinții, puteți utiliza modul Alb. Modul Polish va oferi dinților dvs. un plus de strălucire. Aveți gingii sensibile? Alegeți modul Sensibil și bucurați-vă de masajul delicat oferit de modul Masaj.

Până la 30 de zile de utilizare

O singură încărcare este suficientă pentru a utiliza FW-E10 timp de până la 30 de zile. Timpul necesar pentru ca dispozitivul să-și reînnoiască energia este de aproximativ 2 ore. În plus, periuța de dinți sonică are un indicator luminos care vă va anunța când bateria este descărcată. Nu mai trebuie să vă faceți griji că se descarcă în cel mai nepotrivit moment.

Cronometru inteligent

Cu FairyWill, poți fi sigur că dedici suficient timp igienei tale orale. Periuța de dinți sonică dispune de un temporizator inteligent care te va anunța la fiecare 30 de secunde când trebuie să schimbi zona în care te speli. Dispozitivul se oprește automat la 2 minute după ce a început. În plus, datorită rezistenței sale la apă IPX7, vă puteți curăța dinții la duș sau în baie fără griji.

Inclus:

  • Periuță de dinți sonică x1
  • Vârf de înlocuire x8
  • Cablu de încărcare USB x1
  • Capac de protecție pentru vârful periuței de dinți x1
  • Manual de utilizare x1

Specificații:

Producător FairyWill
Model FW-E10
Frecvența de vibrații 40.000 rpm
Moduri Alb, Curățare, Sensibil, Polizare, Masaj
Timp de încărcare aprox. 2 ore
Timp de funcționare aprox. 30 de zile
Rezistent la apă IPX7
Culoare negru
Altele cronometru inteligent

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}