FairyWill FW-508 periuțe de dinți sonice cu set de vârfuri și husă (negru și roz)

122,00 lei

În stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

FairyWill FW-508 periuțe de dinți sonice cu set de vârfuri și husă (negru și roz).

Visezi la dinți sănătoși și de un alb orbitor? Avem ceva special pentru tine! Periuța de dinți sonică FairyWill FW508 generează vibrații la o frecvență de până la 40.000 pe minut și oferă posibilitatea de a alege între 5 moduri. De asemenea, este dotată cu un cronometru inteligent de 2 minute și o baterie de lungă durată care asigură până la 30 de zile de utilizare cu o singură încărcare. Setul include 2 periuțe de dinți FairyWill FW-508, o husă, precum și vârfuri de schimb. Oferiți o periuță de dinți unei persoane dragi și începeți ziua cu un zâmbet!

Bucurați-vă de senzația de prospețime pentru mai mult timp

Periuța de dinți folosește o frecvență de vibrații de până la 40.000/minut. Acest lucru înseamnă că garantează un periaj complet în doar 2 minute! FairyWill FW-508 este, de asemenea, echipată cu un cronometru inteligent care vă reamintește la fiecare 30 de secunde, cu o scurtă pauză, să schimbați zona gurii care este periat. După 2 minute, periuța de dinți se va opri automat. Asta este tot ce trebuie pentru a vă bucura de senzația de curățenie și prospețime!

Alegeți-vă modul preferat

FairyWill oferă până la 5 moduri, astfel încât să poți adapta funcționarea acesteia la nevoile și preferințele tale. Modul Curățenie este excelent pentru utilizarea zilnică. Există, de asemenea, un mod Alb pentru a elimina tartrul și petele încăpățânate, un mod Masaj pentru a vă masa gingiile și un mod Polish pentru a vă lustrui dinții din față. Dacă dinții tăi sunt sensibili, modul Sensitive este ideal pentru tine.

Conceput pentru confort

FairyWill FW-508 vă poate însoți în baie sau la duș. Periuța de dinți este clasificată IPX7, ceea ce înseamnă că este rezistentă la stropire! O puteți spăla fără griji sub jet de apă curentă pentru a-i prelungi durata de viață și a reduce riscul de înmulțire a bacteriilor.

Sfaturi suplimentare

În kit veți găsi și vârfuri de schimb pentru periuța de dinți. Pentru rezultate optime, vârful trebuie înlocuit în mod regulat. Nu vă faceți griji! Periuța de dinți însăși vă va reaminti când este timpul să o înlocuiți – peri colorați ai vârfului încep să se estompeze, acesta fiind cel mai bun moment pentru a folosi unul nou.

Performanță puternică

Periuța de dinți folosește o baterie de lungă durată care asigură până la 30 de zile de utilizare cu o singură încărcare. Pentru a reface energia periuței de dinți, sunt suficiente aproximativ 4 ore. Produsul suportă o gamă de tensiune de 110-240 volți, ceea ce înseamnă că îl puteți conecta cu ușurință nu numai la un încărcător de rețea obișnuit, ci și la un powerbank sau la un laptop, de exemplu.

Inclus

  • Periuță de dinți sonică x 2
  • Vârfuri de înlocuire
  • Husă
Producător FairyWill
Model FW508 Culoare roz și negru
Frecvența de vibrații Până la 40.000 pe minut
Rezistent la apă IPX7
Timp de funcționare Până la 30 de zile
Timp de încărcare Aprox. 4 h
Interval de tensiune 110-240 V

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}