FairyWill FW-2001 periuță de dinți sonică cu set de vârfuri (violet)

100 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

FairyWill FW-2001 periuță de dinți sonică pentru copii

Ajutați-vă copilul să aibă grijă de igiena orală. Periuța de dinți sonică FairyWill FW-2001 este adaptată pentru cei mai tineri utilizatori și are un design interesant și colorat. Este dotată cu un cronometru inteligent de 2 minute și oferă 3 moduri de curățare din care puteți alege. Setul include, de asemenea, un vârf interschimbabil și o husă cu un decor de ureche de iepure.

Curățare temeinică și sigură

Datorită tehnologiei sonice, periuța de dinți generează vibrații la o frecvență de până la 38.000 pe minut, ceea ce înseamnă că poate elimina eficient bacteriile, resturile alimentare și alți contaminanți. Periile moi sunt sigure pentru dinți și gingii, iar filetele suplimentare din spate vă permit să vă curățați limba.

Ține evidența timpului de periaj dentar pentru copilul dumneavoastră

Nu mai trebuie să vă întrebați dacă copilul dvs. se spală pe dinți suficient de mult timp. Periuța de dinți oferă un cronometru inteligent care îi va reaminti micului utilizator la fiecare 30 de secunde, cu o scurtă pauză, că zona de curățat trebuie schimbată. După 2 minute, dispozitivul se va opri automat.

3 moduri de curățare

Periuța de dinți vă permite să alegeți dintre 3 moduri de curățare, ceea ce o face ideală pentru copii de vârste diferite. Soft va funcționa bine pentru cei mai tineri utilizatori cu vârste cuprinse între 3 și 6 ani. Clean va fi potrivit pentru copiii cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani. Cei de 12 ani și utilizatorii mai mari se pot bucura de modul Masaj.

Durată lungă de funcționare

Nu trebuie să vă faceți griji că trebuie să vă încărcați prea des periuța de dinți. Dispozitivul este echipat cu o baterie reîncărcabilă de lungă durată, astfel încât poate servi copilului dvs. timp de până la 21 de zile atunci când este complet încărcată. Se reîncarcă în mod convenabil cu ajutorul cablului USB inclus.

Conceput cu gândul la cei mai tineri utilizatori

Mânerul ergonomic al periuței se potrivește perfect în mâinile mici și va asigura confortul copilului dumneavoastră. Culorile vesele vor fi pe placul celor mai tineri utilizatori, iar husa drăguță cu urechi de iepuraș o face ușor de transportat. În plus, produsul este fabricat din material sigur fără BPA și este rezistent la apă IPX7.

Inclus

  • Periuță de dinți sonică
  • Vârf de înlocuire x2
  • Cablu de încărcare USB
  • Manual de utilizare

Specificații

Producător FairyWill
Model FW-2001
Culoare Violet
Temperatura de lucru 0-50°C
Tensiune de funcționare DC 1,2 V
Material (perii) Nylon
Tensiune de intrare DC 5 V
Putere de intrare 0,5 W
Putere de operare 0,55 W
Timp de încărcare Aprox. 6 h

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>