FairyWill E11 periuțe de dinți sonice cu set de vârfuri (negru și roz)

138 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Set de 2 periuțe de dinți sonice FairyWill E11 cu vârfuri interschimbabile

Acest set include 2 periuțe de dinți sonice FairyWill E11 și până la 10 vârfuri interschimbabile. Aceasta este o alegere ideală pentru cupluri. Dispozitivele generează vibrații la o frecvență de până la 40.000 pe minut și, de asemenea, curăță eficient zonele în care o periuță de dinți normală nu poate ajunge. Cu 5 moduri disponibile, puteți adapta cu ușurință funcționarea lor la nevoile dvs., iar temporizatorul inteligent facilitează curățarea temeinică a dinților.

Curățare eficientă

Spuneți adio periuțelor de dinți obișnuite și ineficiente. E11 generează vibrații sonice de înaltă frecvență pentru a vă curăța dinții în profunzime și în mod eficient într-o perioadă scurtă de timp. Îndepărtează până la 100% din pete, resturi alimentare și alți contaminanți. Pur și simplu utilizați-o timp de aproximativ 14 zile pentru a vă bucura de dinți și gingii vizibil mai sănătoși. Îngrijirea igienei tale orale nu a fost niciodată mai ușoară!

5 moduri

Ce anume face ca această periuță de dinți să fie ideală pentru diferite nevoi ale utilizatorilor? Dispozitivul vă permite să alegeți dintre 5 moduri, astfel încât să îl puteți adapta cu ușurință la cerințele dumneavoastră. Modul sensibil este potrivit pentru utilizatorii care au dinți sensibili. Clean este perfect pentru utilizarea zilnică. Masaj oferă un masaj blând al gingiilor. White va facilita albirea dinților și lustruirea acestora.

Cronometru inteligent

Asigurați-vă că vă periați pe dinți exact pentru durata de timp potrivită. Periuța de dinți E11 este dotată cu un temporizator inteligent pentru a vă ușura munca. La fiecare 30 de secunde, o scurtă pauză îți va reaminti să schimbi zona în care te speli, iar după 2 minute dispozitivul se va termina. Toate acestea vă vor permite să vă spălați bine pe dinți și vă vor ajuta să vă dezvoltați obiceiuri bune.

Încărcare rapidă

Bucură-te de o durată lungă de funcționare a periuței de dinți. E11 are încorporată o baterie de lungă durată, astfel încât îți poate dura până la 30 de zile complet încărcată. Aveți nevoie doar de aproximativ 2 ore pentru a încărca dispozitivul. Tehnologia modernă de încărcare rapidă face acest lucru posibil. De asemenea, în kit veți găsi un cablu USB pentru a conecta periuța de dinți la o sursă de alimentare.

10 vârfuri incluse

Setul include până la 10 vârfuri de schimb pentru periuța de dinți – câte 5 din fiecare culoare. O cantitate atât de mare vă va ajunge pentru dumneavoastră și pentru o altă persoană pentru o perioadă lungă de timp! Periile de nailon în formă de W de la DuPont prind perfect dinții și gingiile, asigurând că până și zonele greu accesibile sunt curățate temeinic. De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji că uitați să înlocuiți vârful. La momentul potrivit, peri colorați vor începe să se estompeze pentru a vă reaminti.

Luați-le cu dvs. în următoarea călătorie

Nu trebuie să renunțați la oportunitatea de a vă spăla bine pe dinți atunci când plecați în vacanță sau într-o excursie de câteva zile. Periuțele de dinți sunt ușoare și suficient de la îndemână pentru a vă însoți aproape oriunde – nu vor ocupa mult spațiu în geantă sau în valiză. Periuțele de dinți sunt, de asemenea, compatibile cu 110-240 volți, astfel încât le puteți încărca cu ușurință în străinătate.

Rezistente la apă

Folosiți periuța de dinți în baie sau la duș fără griji. Periuța E11 este rezistentă la apă IPX7, ceea ce înseamnă că stropii sau inundațiile nu reprezintă o amenințare pentru ea. De asemenea, o puteți spăla în siguranță sub apă curentă. În acest fel, nu numai că îi veți prelungi durata de viață și o veți păstra în stare excelentă, dar veți evita și proliferarea bacteriilor.

Inclus

  • Periuță de dinți sonică x2 (negru și roz)
  • Vârfuri de periuță x10
  • Cablu de încărcare

Specificații

Producător FairyWill
Model FW-E11
Frecvența de vibrații Până la 40.000 pe minut
Rezistent la apă IPX7
Timp de încărcare Aprox. 2 h
Sursă de alimentare DC 3,7 V
Tensiune 110-240 V
Consum de energie 1-1,8 W
Periuțe nailon DuPont
Material ABS / TPE
Culoare Negru și roz

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>