Extractor de mustăți cu hidrabraziune DOCO BH003

119,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Extractor de mustăți cu hidrabraziune DOCO BH003

Vrei să ai grijă de aspectul tău? Sau să scăpați de imperfecțiunile de pe piele? Încercați extractorul de mustăți cu hidrabraziune. Îl veți adapta nevoilor dumneavoastră, datorită reglajului puterii în 3 trepte. În plus, cele 3 vârfuri diferite vor funcționa pentru multe aplicații. Aveți grijă de fața dumneavoastră astăzi!

Putere excepțională

Aspiratorul de mustață DOCO se remarcă prin puterea de aspirare, pe care o puteți regla de la 45 la 70 kpa. În plus, tehnologia specială cu care este echipat vă va ajuta să deblocați porii și să îndepărtați rapid punctele negre folosind apă. Mai mult, are și un efect de exfoliere și hidratare a feței tale. De acum înainte, vă puteți bucura de un echipament profesional în casa dumneavoastră!

Trei atașamente pentru utilizări diferite

Aparatul de îndepărtat mustața este echipat cu 3 vârfuri diferite, ceea ce îl face potrivit pentru o varietate de aplicații. Vârful plat este ideal pentru zonele mici, cum ar fi colțurile nasului. Vârful mai mic, rotund, este conceput pentru zonele centrale, cum ar fi nasul. În timp ce vârful mare și rotund va ajuta la curățarea zonelor mai mari, cum ar fi fruntea și obrajii. Cu DOCO, puteți avea grijă de întreaga dvs. față!

Trei moduri de funcționare

DOCO a fost creat ținând cont de diferite tipuri de piele, așa că are până la 3 niveluri de control al aspirației. Primul mod, delicat, care funcționează la 45 kpa, este conceput pentru pielea sensibilă. Pentru pielea mixtă, este potrivit un mod mediu, cu 55 kpa. Pentru pielea grasă și pentru bărbați, se recomandă un mod ridicat cu o putere de aspirare de 70 kpa.

Ușor de utilizat

Extractorul de mustăți este un dispozitiv funcțional care va fi, de asemenea, ușor de utilizat. Îl veți manevra cu o singură mână, iar un singur buton vă va permite să porniți și să opriți aparatul, precum și să îi schimbați modurile. În plus, vă poate dura între 1 și 1,5 luni cu o singură încărcare! De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji că bateria se va termina pe neașteptate, deoarece dispozitivul vă va anunța când încărcătura este scăzută.

Design unic

Echipamentul DOCO se distinge și prin designul său modern. Este fabricat din silicon prietenos cu pielea, ceea ce îl face și mai confortabil de utilizat. Îi veți vedea cu ușurință efectele datorită recipientelor sale de apă – unul conține apă curată, iar celălalt apă după tratament. În plus, curățarea și plierea sa este foarte ușoară. Toate acestea înseamnă că puteți efectua tratamente faciale profesionale acasă!

Specificații:

Producător DOCO
Model BH003
Tensiune de ieșire 3,7 V
Tensiune de încărcare DC 5 V
Capacitatea bateriei 900 mAH
Putere de ieșire 2,5 W
Curent nominal 500 mA
Timp de funcționare 1-1,5 luni
Putere de aspirație până la 70 kpa
Capacitatea rezervorului de apă 30 ml
Dimensiuni 180 × 35 mm
Culoare Alb

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>