EU UGREEN Încărcător de rețea USB-C, 20W, PD3.0 (negru)

lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

EU UGREEN Încărcător de rețea USB-C, 20W, PD3.0

Încărcătorul compact și portabil UGREEN PD 3.0 oferă o putere de ieșire de până la 20 de wați. Acest lucru îi permite să încarce rapid telefoanele Apple, iPad-urile și majoritatea dispozitivelor USB-C. Cipul său inteligent asigură o siguranță sporită de utilizare. În plus, gama largă de tensiune vă permite să utilizați cu succes încărcătorul și atunci când călătoriți în străinătate.

Încarcă instantaneu dispozitivele dvs.

Încărcătorul suportă mai multe protocoale de încărcare rapidă – inclusiv PD3.0, QC4.0 – și este compatibil cu majoritatea dispozitivelor de la mărci populare. Prin urmare, iPad-ul dvs. va fi gata să se încarce din nou în aproximativ 2,5 ore.

Încărcare sigură

Datorită unui cip inteligent, încărcătorul ajustează automat curentul la parametrii dispozitivului care se încarcă. De asemenea, sistemul de siguranță avansat protejează, printre altele, împotriva scurtcircuitului, supraîncălzirii și supratensiunii. Toate acestea înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la deteriorarea CD137 sau a echipamentului pe care îl alimentează.

Dimensiune compactă

Dimensiunile reduse și greutatea redusă a încărcătorului înseamnă că îl puteți introduce cu ușurință în geantă, rucsac sau chiar în buzunar. Luați acest dispozitiv practic cu dvs. oriunde aveți nevoie de el. În plus, gama de tensiuni de la 100V la 240V înseamnă că îl puteți utiliza aproape oriunde în lume. Acest lucru face ca încărcătorul să fie ideal pentru călătorii.

Specificații:

Producător Ugreen
Model CD137
Dimensiuni 50x 23.5 x 42.5 mm
Culoare Negru
Putere 20W
Intrare AC 100V-240V~, 60/60Hz 500mA (max)
Ieșire USB-C DC 5V/3A 9V/2A 12V1.5A

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}