Epilator IPL ANLAN JD-TM005

267,00 lei

190 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Epilator IPL de la ANLAN

Te-ai săturat de lupta fără sfârșit cu părul nedorit? Încearcă epilatorul IPL de la ANLAN și uită de problemă! Aparatul aplică o energie de 6-12 J pe piele, tratând eficient părul și inhibând creșterea acestuia. Reglați-i funcționarea în funcție de nevoile dvs., alegând dintre cele 5 niveluri de putere disponibile și 2 moduri. Capacul magnetic inclus în set vă permite să reduceți zona de iradiere. Produsul are o durată de viață impresionantă și vă va servi bine pentru o perioadă lungă de timp.

03ANLAN/IPL-Hair-removal/7

Aliatul dvs. de încredere în lupta împotriva părului nedorit

Metodele dvs. obișnuite de combatere a părului nedorit sunt ineficiente sau nesatisfăcătoare? V-ați săturat de firele de păr care cresc prea repede? Epilarea IPL poate fi ideală pentru dumneavoastră! Cum funcționează? Fasciculele de lumină ajung în profunzimea rădăcinilor firelor de păr și le distrug rădăcinile cu ajutorul unor temperaturi ridicate. Este o modalitate rapidă, eficientă, dar sigură de a scăpa de părul nedorit de pe tot corpul – de la picioare și brațe, axile și spate, până la zona de bikini și față.

03ANLAN/IPL-Hair-removal/4

Scăpați de părul nedorit pentru mai mult timp

Nu mai trebuie să pierdeți timp și bani cu vizitele la saloanele de înfrumusețare. Cu ANLAN, puteți efectua un tratament eficient de epilare la domiciliu! Cum se procedează? Începeți prin a folosi epilatorul de 3 ori pe săptămână. După aproximativ o lună, creșterea părului va fi inhibată semnificativ. Continuați să folosiți epilatorul o dată pe săptămână în următoarele zile. Părul va deveni mai moale și mai fin. După aproximativ 8 săptămâni, va trebui să utilizați epilatorul doar de 1-2 ori pe lună. Veți observa rapid că părul aproape că nu va mai crește la loc!

03ANLAN/IPL-Hair-removal/8

2 moduri de lucru din care puteți alege

Pentru a vă face și mai confortabil, epilatorul oferă 2 moduri de lucru. Modul continuu vă permite să epilați rapid și eficient zone mai mari ale corpului. Ideal pentru picioare și brațe, de exemplu. Modul de bază vă oferă mai multă precizie. Folosiți-l pentru a epila zone de piele mai mici sau mai sensibile, cum ar fi axilele, genunchii, zona bikini sau fața.

03ANLAN/IPL-Hair-removal/2

Reglați nivelul de energie în funcție de nevoile dvs.

Posibilitățile nu se termină aici! Epilatorul IPL de la ANLAN vă permite, de asemenea, să setați nivelul de energie. Cu o reglare în 5 pași, puteți adapta cu ușurință aparatul la zona pe care o epilați, la nevoile sau la obiceiurile dvs. Nivelul cel mai scăzut oferă mai multă protecție a pielii, în timp ce nivelul cel mai ridicat permite o epilare mai eficientă. Sunteți la început cu această metodă de epilare? Îți recomandăm să alegi primul nivel de energie pentru început – odată ce te-ai familiarizat cu modul de funcționare a epilatorului, poți încerca următorul!

03ANLAN/IPL-Hair-removal/3

Accesoriu magnetic suplimentar inclus

Ai nevoie de mai multă precizie în timpul tratamentului? Doriți să epilați zone mai mici sau mai delicate de piele? Atunci vei avea cu siguranță nevoie de capacul interschimbabil inclus! Folosește-l pentru a reduce zona de expunere și pentru a obține precizia pe care o dorești. Designul său magnetic face ca acesta să fie rapid și ușor de montat. Folosiți-l după cum este necesar și asigurați o epilare IPL precisă și sigură.

03ANLAN/IPL-Hair-removal/6

Longevitate impresionantă

Spuneți adio epilatoarelor IPL ineficiente, care devin inutilizabile foarte repede. Dispozitivul marca ANLAN se distinge prin durata de viață foarte lungă, de aproximativ 999.999 de impulsuri de lumină. Acest lucru înseamnă că îl puteți utiliza cu succes pentru o perioadă foarte lungă de timp! Scăpați de părul nedorit din părțile selectate ale corpului și nu vă faceți griji că epilatorul dvs. va refuza să funcționeze prea repede.

03ANLAN/IPL-Hair-removal/10

Acces convenabil la informații importante

Afișajul încorporat facilitează utilizarea. Acesta a fost conceput pentru a vă oferi acces convenabil la cele mai importante informații, fără a perturba designul aparatului. Puteți verifica cu ușurință nivelul actual de energie și modul selectat. Veți afla, de asemenea, câte impulsuri de lumină au mai rămas. Nu trebuie să vă întrebați cât timp puteți utiliza epilatorul – o privire pe ecran este suficientă!

03ANLAN/IPL-Hair-removal/5

Sigur și confortabil de utilizat

Plecați în vacanță și nu doriți să vă întrerupeți ciclul de tratament? Nicio problemă! Epilatorul ANLAN IPL este atât de ușor, compact și la îndemână încât îl puteți lua cu dvs. aproape oriunde. Îl puteți pune cu ușurință în valiză, rucsac sau chiar în geantă! De asemenea, dispozitivul este sigur de utilizat. După aproximativ 3 minute de inactivitate, acesta se va opri automat din funcționare. Nu vă mai faceți griji dacă uitați să îl opriți!

03ANLAN/IPL-Hair-removal/1

Inclus

  • Epilator IPL
  • Manual de utilizare
  • Geantă de depozitare
  • Aparat de ras de unică folosință
  • Sursă de alimentare
Producător ANLAN
Denumire Îndepărtarea părului IPL
Model JD-TM005
Număr maxim de impulsuri de lumină 999 999
Material ABS
Zona de iluminare 3 cm2
Zonă de polimerizare cu capac magnetic 1 cm2
Lumină IPL
Lungime de undă 510 – 1200 nm
Energia de iradiere 6 – 12 J
Dimensiuni 170 x 60 x 40 mm
Adaptor AC 100 – 240 V
Reglarea nivelurilor de iluminare 5 trepte
Greutate Aprox. 200 g (numai unitatea principală)
Putere 36 W
Sursă de alimentare DC 12 V 3 A
Oprire automată După aprox. 3 minute