Epilator cu laser IPL cu răcire InFace ZH-18E (alb)

634,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Epilator cu laser IPL cu răcire InFace ZH-18E (alb)

Scapă de păr și bucură-te de o piele netedă pentru mai mult timp! Epilatorul cu laser IPL cu răcire InFace ZH-18E vă permite să scăpați de părul nedorit de pe corp. Folosește tehnologia de răcire și lumina pulsată IPL puternică. Vă permite să alegeți dintre cele 5 niveluri de intensitate disponibile. De asemenea, dispune de un senzor inteligent de detectare a pielii. În plus, este dotat cu un afișaj LCD practic.

Piele perfect netedă în 4 săptămâni

În doar 4 săptămâni, vă puteți bucura de o piele plăcută la atingere și mătăsoasă! Energia dispozitivului este de 10 J. Utilizați epilatorul în mod regulat timp de aproximativ 3 săptămâni pentru a vedea primele rezultate.

Tehnologie de răcire

Produsul utilizează o tehnologie inovatoare de răcire pentru a oferi o protecție și mai bună a pielii. Sistemul reduce eficient generarea de căldură și protejează epiderma, făcând ca epilarea nedorită să fie nedureroasă, fără arsuri sau roșeață.

Epilare precisă a întregului corp

Modelul ZH-18E este echipat cu un senzor special care detectează în mod inteligent pielea. Dacă aparatul detectează că capul este în contact cu pielea, va efectua automat o sclipire rapidă, fără a fi nevoie să apăsați un buton dedicat. Cu această soluție, puteți îndepărta cu ușurință părul nedorit chiar și din zonele greu accesibile.

Adaptat la diferiți utilizatori

Epilatorul are 5 niveluri de intensitate, astfel încât să puteți adapta perfect intensitatea luminii la tonul pielii sau la culoarea părului dumneavoastră. Nivelurile 1 / 2 / 3 vor funcționa bine pentru cei cu pielea închisă la culoare și părul negru. Nivelurile 4 / 5, pe de altă parte, sunt potrivite pentru tenul deschis și părul șaten deschis sau negru. Aparatul este cel mai puțin eficient pe părul foarte deschis, roșcat sau cărunt – acestea conțin prea puțină melanină pentru a absorbi lumina emisă de epilator.

Îndepărtarea instantanee a părului

Aproximativ 10 minute sunt suficiente pentru a scăpa de părul de pe tot corpul! Epilatorul cu laser InFace ZH-18E funcționează de până la 2 ori mai repede decât epilatoarele cu laser standard – o singură sclipire durează doar 0,8 s. Mai mult, aparatul emite lumină cu o lungime de undă între 510 – 1200 nm, care pătrunde în rădăcinile părului și slăbește foliculii de păr.

Ușor de utilizat

Nu veți avea nicio problemă în utilizarea dispozitivului. Mai întâi, epilați zona corpului pe care doriți să folosiți dispozitivul. Apoi conectați produsul la adaptor și puneți-vă ochelarii de protecție furnizați. Setați valorile corespunzătoare și apropiați epilatorul de piele pentru a începe să îndepărtați părul. Vă recomandăm să începeți epilarea la nivelul unu și să creșteți treptat nivelul la tratamentele următoare.

Inclus

  • Epilator cu laser InFace
  • Adaptor AC
  • aparat de ras x3
  • ochelari de protecție
  • manual de instrucțiuni

Specificații:

Producător InFace
Model ZH-18E
Culoare Alb
Lumină IPL
Niveluri de iluminare 5
Lungime de undă 510~1200 nm
Răcire 10°C
Viteza ventilatorului 6600 RPM
Energie de iradiere 10 J
Curent de funcționare 4A
Tensiune de funcționare 12 V

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>