Înapoi la produse
Aparat de tuns ENCHEN BOOST 2-B Prețul inițial a fost: 68,00 lei.Prețul curent este: 47,00 lei.

ENCHEN EN001 Trimmer pentru nas (argintiu)

62,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Marca ENCHEN face parte din ecosistemul Xiaomi.

Aparat de tuns nasul ENCHEN EN001.

Scapă de firele inestetice de păr din nas. Aparatul de tuns nasul ENCHEN EN001 este echipat cu un motor puternic și o lamă de înaltă performanță pentru a face față părului nedorit rapid și eficient. Ușor și la îndemână – vă poate însoți aproape oriunde. În plus, bateria de lungă durată înseamnă că, complet încărcat, dispozitivul vă va dura până la un an.

Performanță impresionantă

Aparatul de tuns nasul ENCHEN este echipat cu o lamă de calitate superioară pentru a aborda în cel mai scurt timp chiar și cele mai încăpățânate fire de păr. Motorul încorporat, a cărui viteză atinge 6000 rpm, este responsabil pentru funcționarea eficientă a dispozitivului. Acum puteți uita rapid de părul nedorit! Mai mult, protecția specială asigură faptul că lama nu intră în contact direct cu pielea, evitând astfel iritațiile sau tăieturile.

Timp de lucru îndelungat

Luați aparatul de tuns în vacanță și evitați să împachetați cabluri suplimentare. Dispozitivul funcționează fără fir și are o autonomie de până la 90 de minute. Presupunând că îl utilizați timp de aproximativ un minut de 1-2 ori pe săptămână, l-ați putea folosi până la un an cu o singură încărcare! În plus, interfața USB-C vă permite să încărcați aparatul de tuns nu doar cu un încărcător, ci și cu un powerbank, de exemplu.

Ușor de întreținut

Păstrarea dispozitivului în stare bună nu va fi o problemă pentru dvs. Puteți scoate cu ușurință capul aparatului de tuns, îl puteți clăti bine sub jet de apă și îl puteți reutiliza după uscare. În acest fel, veți evita proliferarea bacteriilor. De asemenea, veți prelungi durata de viață a dispozitivului.

Proiectat pentru confortul dumneavoastră

Aflați că lupta împotriva părului nedorit nu trebuie să fie dificilă sau incomodă. Aparatul de tuns marca ENCHEN este foarte simplu și comod de utilizat. Este dotat cu un sistem de control inteligent care asigură funcționarea sa stabilă. În plus, datorită designului său ușor și compact, îl puteți lua cu ușurință cu dvs. în vacanță. Transportul său în siguranță este posibil datorită capacului de protecție al lamei inclus.

Inclusă

  • Trimmer
  • Cablu de încărcare (USB-C)
  • Capac de protecție pentru capul de tăiere
  • Perie de curățare

Specificații

Producător ENCHEN
Denumire Aparat de tuns părul din nas
Model EN001
Culoare Argintiu
Viteza motorului Până la 6000 rpm
Tensiune nominală 5 V
Putere nominală 2 W
Capacitatea bateriei 600 mAh
Curent de încărcare 120 mA
Timp de încărcare Aprox. 6 h
Interfață de încărcare USB-C
Timp de funcționare aprox. 90 min
Greutate 37 g
Dimensiuni 115 x 18 x 18 x 18 mm

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>