Dudao U9B Combinat Bluetooth cu microfon (negru)

23,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

TWS Dudao U9B handset

Bucurați-vă de sunet de înaltă calitate. Combinatul TWS Dudao U9B vă va permite să vorbiți liber și vă oferă un sunet clar și natural. Conexiunea Bluetooth 5.0 garantează o conexiune wireless fiabilă, iar panoul tactil încorporat permite o utilizare comodă. Dispozitivul este, de asemenea, extrem de ușor – cântărește doar 3 g.

Bluetooth 5.0

Nu vă faceți griji că problemele de semnal vă vor împiedica să purtați o conversație confortabilă. U9B utilizează tehnologia de ultimă generație Bluetooth 5.0 pentru o conexiune fiabilă, rapidă și stabilă. Uitați de bâlbâieli, întârzieri și întreruperi neașteptate în transmisie!

Design compact

Combinatul U9B este incredibil de ușor și compact – nici măcar nu îl veți simți în ureche. Drept urmare, oferă un confort de neegalat, chiar și în timpul conversațiilor lungi. Cântărește doar 3 g și are o dimensiune de numai 15 mm. De asemenea, vă puteți bucura de funcționarea confortabilă și sensibilă la atingere a dispozitivului.

Durată lungă de viață a bateriei

Folosiți terminalul atât timp cât aveți nevoie – și nu vă faceți griji că acesta refuză să funcționeze prea repede. Este echipat cu o baterie de lungă durată de 40 mAh care asigură o autonomie de până la 3 ore. În plus, U9B rezistă până la 180 de ore în modul standby! Astfel, poate fi mereu gata să vă servească.

Specificații

Producător Dudao
Model U9B
Culoare Negru
Bluetooth 5.0
Raza de acțiune Până la 8 m
Timp de funcționare Aprox. 3 h
Timp de funcționare în modul de așteptare Aprox. 180 h
Capacitatea bateriei 40 mAh
Material ABS + PC
Greutate 3 g
Dimensiune 15 mm
Limbi Chineză, engleză

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>