Dreame L10 Ultra robot de curățare

1.179 lei

Stoc epuizat

 • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

 • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

 • Informatii despre livrarea produselor
 • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Dreame L10 Ultra robot de curățare

Dreame L10 Ultra face curățenia distractivă și convenabilă. Robotul de curățare golește automat recipientul de praf și curăță și usucă tampoanele de mop. Mai mult, umple din nou apa din rezervor și oferă o putere de aspirare de până la 5300 Pa pentru a scăpa eficient de murdărie. În plus, utilizează navigația LiDAR și este compatibil cu Amazon Alexa, Siri și Google Assistant. De asemenea, îl puteți controla prin intermediul aplicației Dreamehome.

Golire automată a recipientului de praf

Dreame L10 Ultra a fost proiectat cu gândul la comoditate. Aparatul folosește sistemul Dual Boost 2.0 pentru a aspira eficient deșeurile. În plus, stația inclusă vă permite să goliți automat recipientul de praf, astfel încât nu mai trebuie să pierdeți timp făcând acest lucru. În plus, sacul de murdărie se remarcă prin capacitatea sa de 3 litri – trebuie să-l schimbați doar o dată la aproximativ 60 de zile.

Curăță capacele mopului

Pentru un confort și mai mare, robotul este echipat cu o funcție de curățare automată a covorașelor de mop. Acest lucru înseamnă că, după fiecare sesiune, mașina se va întoarce la stație, unde tampoanele vor fi spălate și apoi uscate cu aer cald – un proces care durează aproximativ 2 h. Astfel, se vor evita mirosurile neplăcute și se va preveni proliferarea bacteriilor. În plus, stația are 2 rezervoare de apă: curată (2,5 l) și murdară (2,4 l). În plus, în drum spre stație, capacele sunt ridicate, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji că murdăria ajunge pe podeaua spălată.

Nicio murdărie nu-i scapă din atenție

Robotul de curățenie Dreame L10 Ultra curăță temeinic o varietate de suprafețe, inclusiv covoare, crescând puterea de aspirare la 5300 mAh. Îndepărtează eficient firimiturile, părul sau praful care persistă în fibre. În plus, peria special concepută previne încurcarea părului și nu veți avea nicio problemă în curățarea acestuia.

Navigație LiDAR

Dreame L10 Ultra își va găsi perfect drumul în casa ta. Folosește tehnologia LiDAR avansată și algoritmul SLAM. Ca urmare, generează o hartă 3D editabilă și planifică trasee de curățare eficiente. Mai mult, cartografiază încăperi de până la 3 etaje, evită obstacolele care au o înălțime mai mică de 20 mm și dispune de senzori pentru a proteja dispozitivul de cădere. Prin urmare, va funcționa bine pentru locuințele cu mai multe etaje.

Curăță podelele

L10 Ultra poate, de asemenea, să dea cu mopul pe podele. Robotul este echipat cu 2 tampoane de mopping care se rotesc la 180 rpm, îndepărtând temeinic petele de pe podea. Rezervorul de apă curată situat în interior iese în evidență prin capacitatea sa de 80 ml. Mai mult, atunci când apa începe să se termine, robotul se întoarce la stația care dispune de un rezervor de apă (2,5 l) și îl umple automat. Această cantitate este suficientă pentru a curăța o suprafață de aproximativ 200 m².

Operare simplă și intuitivă

Preluați controlul deplin al robotului L10 Ultra. Robotul este ușor de utilizat cu ajutorul aplicației Dreamehome, cu ajutorul căreia puteți seta programe de curățare, zone interzise sau puteți activa curățarea unor încăperi selectate. În plus, dispozitivul funcționează cu Amazon Alexa, Siri și Google Assistant, astfel încât o simplă comandă vocală este tot ce este nevoie pentru a începe/opri/finaliza curățenia.

Inclus

 • robot de curățenie
 • stație de andocare
 • perie laterală
 • cablu de alimentare
 • perie de curățare
 • sac de praf de rezervă
 • Tampoane de curățare x2 (montate pe robot)
 • suporturi pentru tampoane de mop x2
 • manual de utilizare

Specificații:

Robot de curățare

Producător Dreame
Model L10 Ultra
Culoare alb
Capacitatea bateriei 5200 mAh
Capacitatea recipientului de praf 350 ml
Capacitatea rezervorului de apă 80 ml
Putere de aspirare max. 5300 Pa
Nivel de zgomot 59 db(A)
Navigație LDS
Ridicarea tampoanelor de mop Da, cu o înălțime de până la 7 mm
Depășirea obstacolelor Până la 20 mm
Timp de funcționare (max.)

210 min (doar aspirare / mop în modul Silențios);

160 min (aspirare și curățare cu mopul în modul Silențios)

Aplicație Dreamehome
Control vocal Amazon Alexa, Siri, Google Assistant
Dimensiuni 350 x 350 x 97 mm
Greutate 3,7 kg

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>

Stație de andocare

Dimensiuni 423 x 340 x 568 mm
Greutate 8,5 kg
Capacitate sac de praf 3 l
Capacitatea rezervorului de apă curat: 2,5 l, murdar: 2.4 l
Uscarea husei pentru mopuri 2 h

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>