Dreame L10 Prime robot de curățenie

895,00 lei

Stoc epuizat

 • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

 • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

 • Informatii despre livrarea produselor
 • Informatii despre returul produselor

Descriere

Dreame L10 Prime robot de curățenie

Doriți să faceți curățenia mai plăcută? Cu Dreame L10 Prime, curățenia în casă va fi ceva plăcut. Acest robot de curățenie vă va ajuta atât să aspirați, cât și să vă spălați podelele și covoarele, astfel încât să economisiți timp. Ceea ce îl diferențiază este puterea sa de aspirare de 4.000 Pa, care îi permite să îndepărteze temeinic murdăria de pe toate tipurile de suprafețe. Tehnologia LDS de ultimă generație este responsabilă de scanarea precisă a camerei și, în plus, bateria de lungă durată (5200 mAh) vă va permite să lucrați până la 210 minute cu o singură încărcare. În plus, toată operarea va fi facilitată de o aplicație dedicată.

02Dreame/L10-Prime/1

Putere mare de aspirare

Ceea ce diferențiază Dreame L10 Prime este puterea mare de aspirare, de 4.000 Pa, astfel încât podelele din casa ta vor fi mereu curate. Acesta va îndepărta eficient părul, praful, murdăria și resturile din zone precum covoare, podele dure și chiar din colțuri inaccesibile. Mai mult, va preveni, de asemenea, încurcarea părului. Acest lucru garantează o curățare temeinică și vă puteți bucura de o podea curată și bine întreținută.

02Dreame/L10-Prime/2

Navigație încorporată

Robotul Dreame, pentru un plus de confort, este echipat cu un sistem de navigație LDS de ultimă generație. Acesta este responsabil pentru cartografierea precisă, scanarea și planificarea traseului. De asemenea, generează o hartă 3D a întregii case. Mai mult, L10 Prime va fi ideal pentru casele cu mai multe etaje, deoarece este echipat cu senzori pentru a detecta căderile. Acest lucru face ca L10 Prime să vă ofere o curățare extraordinară a întregii locuințe.

02Dreame/L10-Prime/3

Durată lungă de funcționare

Dreame L10 Prime este echipat cu o baterie mare de 5200 mAh, ceea ce îi conferă o autonomie maximă de 210 minute atunci când aspiră sau dă cu mopul în modul silențios, sau de 150 de minute atunci când aspiră și dă cu mopul simultan în modul standard. Acest lucru face ca acest robot de curățenie să fie ideal pentru locuințele cu suprafețe mari.

02Dreame/L10-Prime/4

Funcția de aspirare a măturilor

Robotul de curățenie Dreame L10 Prime nu vă va ajuta doar la aspirarea zilnică, ci vă va ajuta și la spălatul podelelor. Acesta se remarcă prin suprafața mare de lucru și presiunea activă pe podea, asigurându-se că locuința dvs. va străluci mereu de curățenie. Mai mult, scăparea de murdăria încăpățânată va fi mai ușoară cu ajutorul tamponului pentru mop pe care îl veți găsi în set. În plus, au capacitatea de a se ridica automat până la max. 7 mm, astfel încât robotul poate depăși cu ușurință obstacole precum covoarele sau pragurile.

02Dreame/L10-Prime/5

Curățarea covoarelor

L10 Prime se remarcă prin detectarea cu ultrasunete a covoarelor, astfel că mărește automat puterea de aspirare pentru o curățare și mai bună și mai eficientă. Mai mult, dacă doriți să vă protejați covoarele de umezeală în timp ce robotul curăță, îl puteți seta să le evite.

02Dreame/L10-Prime/6

Curățare automată

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la faptul că L10 Prime lasă urme murdare după ce trece cu mopul. Robotul Dreame se întoarce automat la stația de bază în timpul curățeniei pentru a-și spăla tampoanele de mopping. Mai mult, mopurile sunt spălate și uscate din nou la stația de bază atunci când ați terminat. Acest lucru vă oferă garanția că podelele dvs. vor fi întotdeauna strălucitor de curate.

02Dreame/L10-Prime/7

Aplicație dedicată

Robotul L10 Prime va răspunde la nevoile dvs. datorită aplicației dedicate Dreamehome. Poți seta preferințele de curățare, puterea de aspirare sau poți direcționa robotul către anumite camere și zone ale casei tale. În plus, pentru o funcționare și mai comodă, poți controla robotul prin voce, deoarece este compatibil cu Google Assistant, Amazon Alexa și Hey Siri.

02Dreame/L10-Prime/8

Conținutul kitului

 • Stație de bază
 • Robot de curățenie
 • Cablu de alimentare x 1
 • Perie laterală x 1
 • Accesoriu pentru mop x 2
 • Suport pentru mop x 2
 • Manual de utilizare
Producător Dreame
Model L10 Prime
Capacitatea bateriei 5200 mAh
Putere de aspirare 4000 Pa
Capacitatea recipientului de praf 450 ml
Timp de funcționare Până la 210 min
Funcția de curățare Da (tampoane pentru măturător)
Funcție de autocurățare Da
Sistem de navigație LDS
Funcții Golirea automată a recipientului de praf, ridicarea automată a tampoanelor de mop până la max. 7 mm
Tip de filtru EPA (RHF5)
Compatibilitate Aplicația Dreamehome, Amazon Alexa, Siri, Google Assistant