Dreame Glamour aparat de îndreptat părul fără fir (negru)

172 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Dreame Glamour aparat de îndreptat părul fără fir (negru)

Visezi la o coafură frumoasă și netedă? Cu placa de îndreptat Dreame o puteți obține! Nu numai că o puteți folosi pentru a vă îndrepta părul, dar puteți crea și valuri frumoase fără să vă deteriorați părul. Nu mai trebuie să vă faceți griji că trebuie să așteptați mult timp ca aparatul să fie gata de utilizare, deoarece acesta arată rapid disponibilitatea. Mai mult, aparatul de îndreptat Dreame vă va ajuta și să vă îngrijiți părul, deoarece în timpul utilizării sunt eliberați ioni negativi. De acum înainte, vă puteți bucura de un păr frumos coafat, indiferent unde vă aflați!

02Dreame/AST14A-BK/1

Siguranță pentru părul dumneavoastră

Placa de îndreptat Dreame a fost creată cu cea mai mare grijă și, prin urmare, este complet sigură pentru părul tău. Asigură o deteriorare mai mică, datorită efectului îmbunătățit de temperatură constantă, posibil, datorită sistemului inovator de conducere a căldurii. Mai mult, diferența de temperatură de-a lungul plăcii este mai mică de 10°C, ceea ce contribuie la o distribuție uniformă a căldurii, evitând punctele excesiv de fierbinți care ar putea să vă deterioreze părul. Cu Dreame, coafura ta de vis este la îndemână!

02Dreame/AST14A-BK/2

Controlul temperaturii

Dreame este echipat cu un control inteligent al temperaturii. Pe suprafața plăcii este menținută o gamă de temperaturi de 160-210 grade, datorită unui sistem de măsurare a temperaturii prin inducție cu două unde. Acest lucru reduce riscul de deteriorare sau supraîncălzire a părului, toate coafurile având o durată de până la 8 ore!

02Dreame/AST14A-BK/3

Moduri diferite

Îți faci griji că orice temperatură va fi prea ridicată pentru părul tău? Cu Dreame, această problemă va dispărea, deoarece această placă de îndreptat are un control pe 3 nivele pentru a-și adapta acțiunile la diferite nevoi și așteptări. Dacă părul tău este fin, subțire sau deteriorat, alege modul Normal, care menține temperatura la 165°. Cu toate acestea, atunci când sunteți o persoană cu părul normal sau mediu-gros, o temperatură de 185°, folosită în modul Moderat, vă va oferi echilibrul perfect între îndreptarea eficientă și protecția coafurii. Modul Ultra (210°), pe de altă parte, este conceput pentru cei cu părul gros, greu sau deosebit de creț. Astfel, indiferent de tipul tău de păr, placa de îndreptat Dreame îți va satisface cu siguranță așteptările!

02Dreame/AST14A-BK/4

Ușor de utilizat

Placa de îndreptat Dreame nu este doar un aparat funcțional și sigur, ci și foarte ușor de utilizat. Se remarcă prin designul său compact și ușor, ceea ce îl face ușor de introdus în rucsac sau în geantă. Chiar dacă vă grăbiți să ajungeți la o întâlnire importantă sau la serviciu, puteți crea coafura perfectă, deoarece dispozitivul se încălzește în doar 30 de secunde! În plus, designul special reglabil împiedică tragerea părului, ceea ce face ca utilizarea aparatului de îndreptat să fie și mai confortabilă!

02Dreame/AST14A-BK/5

Puterea ionilor negativi

Aparatele de îndreptat Dreame vor avea grijă de părul tău datorită puterii ionilor negativi. Aparatul are plăci acoperite cu turmalină care reduc statica pentru un păr mai ușor de aranjat. Ionii negativi îți fac coafura netedă și frumoasă, iar tu vei fi gata de plecare!

02Dreame/AST14A-BK/6

Baterie puternică

Folosirea aparatului de îndreptat Dreame este foarte comodă, deoarece funcționează fără fir. Cu toate acestea, nu trebuie să-ți faci griji că se va epuiza rapid, deoarece are o baterie puternică reîncărcabilă care durează până la 25 de minute! Mai mult, o poți încărca cu ușurință cu un cablu USB-C în doar 120 de minute, deoarece suportă încărcare rapidă de 15 W. Cu Dreame, îți poți crea coafura perfectă fără limite!

02Dreame/AST14A-BK/7

Producător Dreame
Model Glamour
Ionizare Da
Funcționare fără fir Da
Timp de funcționare Până la 25 de minute
Timp de încărcare 120 de minute
Niveluri de temperatură 3
Controlul temperaturii Da
Diferența de temperatură pe suprafața plăcii <10°C
Timp de încălzire 30s până la 165°C
Inserții Material MMH acoperit cu turmalină