Dreame D10s robot de curățenie

384,00 lei

Stoc epuizat

 • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

 • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

 • Informatii despre livrarea produselor
 • Informatii despre returul produselor

Descriere

Dreame D10s robot de curățenie

Vedeți cu ochii voștri că curățenia poate fi distractivă! Robotul de curățenie Dreame D10s nu doar aspiră, ci și spală podelele, economisind timp. Folosește o putere de aspirare de 5.000 Pa, astfel încât scapă temeinic de murdăria de pe toate tipurile de suprafețe. Cartografierea LDS este responsabilă de scanarea precisă a încăperilor, iar bateria de lungă durată (5200 mAh) permite până la 280 de minute de funcționare cu o singură încărcare. Mai mult, dispozitivul controlează cantitatea de apă distribuită, iar operarea este facilitată de o aplicație și de controlul vocal.

Nicio murdărie nu-i scapă din atenție

Dreame D10s este aliatul tău în lupta împotriva murdăriei. Are o putere de aspirare de 5.000 Pa, așa că poți fi sigur că podelele din casa ta sunt curate. În plus, este echipat cu o perie de cauciuc care scutură praful din covor și culege cu precizie murdăria de pe suprafețele dure. În plus, împiedică încurcarea părului.

Navigare LDS

Robotul utilizează un sistem de navigație LDS avansat, care este responsabil pentru scanarea precisă, cartografierea și planificarea traseului. Mai mult, acesta detectează și evită obstacolele, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la deteriorarea acestuia.

Durată lungă de funcționare și întoarcere automată la bază

Dreame D10s are o baterie de 5200 mAh, ceea ce se traduce prin aproximativ 280 de minute de funcționare continuă. În plus, robotul se va întoarce automat la stația de încărcare atunci când nivelul de încărcare al bateriei este scăzut. După ce s-a reîncărcat (aproximativ 6 h), va continua de unde a rămas.

Mătură eficient

Robotul oferă, de asemenea, o funcție de mopping. Veți găsi un tampon de mopping inclus, care vă va facilita eliminarea murdăriei încăpățânate. Mai mult, rezervorul de apă controlat electronic controlează cantitatea de apă, astfel încât tamponul de mop va fi întotdeauna umezit în mod optim și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la pete. În plus, puteți alege între mai multe niveluri de cantitate de apă.

Personalizați-i funcționarea

Personalizați performanța robotului cu ajutorul aplicației Dreamehome. Cu ajutorul acesteia, puteți crea o hartă a mai multor etaje, selecta moduri de funcționare, seta zone interzise, crea programe de curățare etc. Acum aveți acces la cele mai importante funcții la îndemână!

“Hei Alexa, începe curățenia”.

Pentru și mai mult confort, Dreame D10s funcționează cu asistenții vocali Siri și Alexa. Nu mai trebuie să vă ridicați de pe canapea pentru a începe curățenia – o simplă comandă vocală este tot ce aveți nevoie.

Inclus

 • robot
 • stație de încărcare
 • rezervor de apă
 • tampon pentru mop
 • perie laterală
 • perie de curățare
 • cablu de alimentare
 • manual de instrucțiuni

Specificații:

Producător Dreame
Model D10s
Culoare alb
Putere de aspirare 5000 Pa max.
Timp de funcționare 280 min (în modul silențios)
Timp de încărcare aprox. 6 h
Capacitatea bateriei 5200 mAh
Capacitatea recipientului pentru praf 570 ml
Capacitatea rezervorului de apă 235 ml
Nivelul de zgomot 63 dB
Tensiune nominală 14,4V (robot), 100-240V~50/60 Hz 0,5A (stație de încărcare)
Putere nominală 46W (robot), 19,8V / 1A (stație de încărcare)
Frecvență de funcționare 2400 – 2483,5 MHz
Dimensiuni 350 x 350 x 96,8 mm
Greutate 3,7 kg
Aplicație Aplicația Dreamehome
Compatibilitate Siri, Amazon Alexa

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}