Dreame D10s Plus robot de curățenie

605,00 lei

Stoc epuizat

 • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

 • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

 • Informatii despre livrarea produselor
 • Informatii despre returul produselor

Descriere

Dreame D10s Plus robot de curățenie

Curățenia poate fi și distractivă! Robotul de curățenie Dreame D10s Plus nu numai că vă va ajuta să aspirați, ci și să spălați podeaua, astfel încât să economisiți timp. Ceea ce îl face să iasă în evidență este puterea sa de aspirare de 5.000 Pa, care îi permite să scape temeinic de murdăria de pe toate tipurile de suprafețe. Tehnologia LDS este responsabilă de scanarea precisă a camerei și, în plus, bateria de lungă durată (5200 mAh) va permite până la 280 de minute de funcționare cu o singură încărcare. Dispozitivul are, de asemenea, capacitatea de a controla apa distribuită, iar toată operarea va fi facilitată de o aplicație și de controlul vocal.

02Dreame/D10s-Plus/1

Curățare cuprinzătoare

În lupta împotriva murdăriei, Dreame D10s Plus te va ajuta. Acesta garantează că podelele de acasă vor fi mereu curate, datorită puterii sale de aspirare de 5.000 Pa. În plus, este echipat cu o perie de cauciuc care scutură eficient praful din covor și culege cu precizie murdăria de pe suprafețele dure. De asemenea, previne încurcarea părului.

02Dreame/D10s-Plus/2

Navigare LDS

Pentru o mai mare comoditate, robotul Dreame este echipat cu sistemul de navigație LDS de ultimă generație. Acesta este responsabil pentru curățarea precisă a mopului, scanarea și planificarea traseului. În plus, nu trebuie să vă faceți griji că se poate deteriora în timpul lucrului, deoarece detectează și evită obstacolele.

02Dreame/D10s-Plus/3

Timp de lucru îndelungat și întoarcere automată la bază

Dreame 10s Plus se distinge prin bateria mare de 5200 mAh. Aceasta îl face capabil să funcționeze continuu timp de aproximativ 280 de minute. În plus, atunci când nivelul bateriei este scăzut, robotul se va întoarce automat la stația de încărcare. Când se reîncarcă, va continua de unde a rămas.

02Dreame/D10s-Plus/4

Mătură eficient

D10s Plus oferă, de asemenea, o funcție de mopping. Scăparea de murdăria încăpățânată va fi mai ușoară cu ajutorul pad-ului de mopping pe care îl veți găsi în kit. Mai mult, rezervorul de apă controlat electronic controlează cantitatea de apă, astfel încât tamponul de mop este întotdeauna umezit în mod optim și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la scurgerile de apă. În plus, puteți alege între mai multe niveluri de cantitate de apă.

02Dreame/D10s-Plus/5

Adaptat la nevoile dvs.

Aplicația Dreamehome vă va permite să personalizați funcționarea robotului. O puteți utiliza pentru a crea o hartă a mai multor etaje, pentru a seta zone interzise, pentru a selecta modul de funcționare sau pentru a crea programe de curățare. Acum aveți cele mai importante funcții la îndemână!

02Dreame/D10s-Plus/6

Control vocal

D10s Plus a fost creat cu gândul la confortul utilizatorului, așa că funcționează cu asistenți vocali. De acum încolo, nu mai trebuie să vă ridicați de pe canapea pentru a începe curățenia – este suficientă o simplă comandă vocală.

02Dreame/D10s-Plus/7

Stație de bază

Stația de bază, pe care o veți găsi în kit, va curăța automat robotul de curățenie. Ceea ce o diferențiază este recipientul pentru praf de 4 litri, astfel încât nu trebuie să-l goliți, după fiecare curățare.

02Dreame/D10s-Plus/8

Inclus

 • Stație de bază
 • Robot de curățare
 • Perie laterală x 1
 • Cablu de alimentare x 1
 • Instrument de curățare x 1
 • Sac de colectare a prafului de rezervă x 1
 • Recipient pentru apă x 1
 • Tampon pentru mop x 1
Producător Dreame
Model D10s Plus
Capacitatea bateriei 5200 mAh
Putere de aspirare 5000 Pa
Capacitatea recipientului de praf 400 ml
Capacitatea rezervorului de apă 140 ml
Timp de funcționare Până la 280 min
Funcția de curățare Da (tampon de mop)
Funcție de autocurățare Da
Sistem de navigație LDS
Funcții Golire automată a recipientului de praf, rezervor de apă controlat electric
Tip de filtru EPA (RHF5)
Compatibilitate Aplicația Dreamehome