Dreame D10 Plus robot de curățenie

429,00 lei

Stoc epuizat

 • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

 • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

 • Informatii despre livrarea produselor
 • Informatii despre returul produselor

Descriere

Dreame D10 Plus robot de curățenie

Asigurați-vă confortul în timpul curățeniei. Robotul de curățenie Dreame D10 Plus vă va ajuta, deoarece aspiră, mătură și golește automat recipientul de praf. Capacitatea sacului (2,5 l) înseamnă că nu trebuie să îl schimbați timp de până la 45 de zile. Robotul își adaptează puterea de aspirare la suprafața care trebuie curățată, ajungând la un maxim de până la 4.000 Pa. Beneficiază, de asemenea, de designul îmbunătățit al periei rotative, care facilitează ridicarea părului și a părului de animale de companie, precum și de bateria puternică, care poate curăța până la 270 m² cu o singură încărcare.

45 de zile fără golire

După fiecare curățare, Dreame D10 Plus se întoarce la stația de golire și îndepărtează automat praful din rezervor. Sacul plasat în stație se remarcă printr-o capacitate impresionantă de 2,5 litri, astfel încât nu trebuie să îl schimbați timp de până la 45 de zile. Astfel, puteți uita de îndepărtarea manuală, iar datorită designului etanș, praful și praful nu pătrund în aer. Golirea durează doar 10 secunde și este silențioasă. Important este că puteți regla frecvența de golire a recipientului de praf prin intermediul aplicației.

4 niveluri de putere

Robotul de curățenie Dreame D10 Plus se remarcă prin puterea maximă de aspirare de 4.000 Pa, astfel că ridică temeinic murdăria, firimiturile, părul de animale sau părul. Important este faptul că robotul oferă 4 niveluri de aspirare, iar fiecare nivel va funcționa într-o situație diferită. 800 Pa va fi suficient pentru a colecta praful și resturile mici, cu un nivel de zgomot redus. 1200 Pa va fi potrivit pentru a strânge firimiturile și părul de zi cu zi, în timp ce 1800 Pa se va ocupa de mizeria mai mare. Puterea maximă va permite aspirarea precisă a crăpăturilor și a covoarelor.

Design îmbunătățit al periei

Datorită periei rotative mai lungi cu 17 cm, robotul este excelent la colectarea părului lung și a părului de animale de companie. Acest lucru se datorează designului în formă de V și fibrelor de 0,1 mm de grosime, spațiate dens. Acest lucru asigură că părul și firele de păr colectate nu se încurcă și face ca curățarea zilnică să fie ușoară și plăcută. Aceasta este ideală pentru iubitorii de câini sau pisici.

Mătură eficient

Dreame D10 Plus oferă, de asemenea, o funcție de mopping. Veți găsi un tampon de mopping realizat din fibre dense, care va asigura o îndepărtare eficientă a petelor și o uscare rapidă a podelei. Recipientul de apă are o capacitate de 145 ml, dar robotul vă permite să lucrați la trei niveluri. Astfel, puteți ajusta cantitatea de apă în funcție de cât de murdară este podeaua, iar pentru asta nu aveți nevoie decât de o aplicație dedicată.

Curățare inteligentă

Robotul folosește un sistem inteligent de navigație LiDAR cu un algoritm SLAM foarte avansat pentru a oferi o scanare rapidă, o cartografiere precisă și o planificare eficientă a traseului. Puteți cartografia până la 3 etaje și puteți gestiona curățarea unor încăperi specifice. Copilul dumneavoastră doarme? Săriți peste camera lui și folosiți timpul pentru a curăța podelele din celelalte camere.

Timp de lucru îndelungat

Nu este nevoie să încărcați robotul de curățenie în fiecare zi pentru a vă bucura de o casă curată și de o colectare eficientă a deșeurilor. Dreame D10 Plus este echipat cu o baterie puternică de 5200 mAh. Aceasta vă permite să utilizați dispozitivul timp de până la 180 de minute cu o singură încărcare. În acest timp, veți curăța cu ușurință podele cu o suprafață totală de până la 270 m².

Caracteristici suplimentare

Ce mai oferă D10 Plus? Funcționare silențioasă, compatibilitate cu Amazon Alexa și o funcție de reluare a curățării. Dacă încărcătura bateriei este prea mică, robotul își va reînnoi automat energia în stația de încărcare și se va întoarce la locația anterioară pentru a finaliza curățarea. Dreame D10 Plus dispune, de asemenea, de o funcție inteligentă pentru a evita mobila, scările și alte obstacole.

Inclus

 • Robot de curățare
 • Stație de încărcare/încărcare
 • Perie de curățare
 • Cablu de alimentare
 • Rezervor de apă
 • Tampon de curățare
 • Perie laterală
 • Sac de praf x2
 • Manual de utilizare

Specificații:

Producător Dreame
Nume Dreame D10 Plus robot de curățenie
Model D10 Plus
Culoare Alb
Dimensiunile robotului 352 × 350 × 96,8 mm
Conexiune Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n 2,4 GHz
Tensiunea nominală a robotului 14,4 V
Puterea nominală a robotului 46 W
Capacitatea bateriei 5200 mAh
Capacitatea recipientului pentru praf (robot) 400 ml
Capacitatea rezervorului de apă 145 ml
Dimensiunile stației 303 × 403 × 399,2 mm
Tensiunea de intrare a stației 220-240 V ~ 50-60 Hz
Tensiunea de ieșire a stației 19,8 V 1 A
Puterea nominală a stației 600 W

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>