Dreame Bot L10 Pro robot de curățenie

435,00 lei

Stoc epuizat

 • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

 • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

 • Informatii despre livrarea produselor
 • Informatii despre returul produselor

Descriere

Dreame robot de curățare

L10 Pro este un dispozitiv extrem de puternic, care nu numai că vă aspiră podelele, dar le și curăță. Designul său subțire îi oferă posibilități nelimitate de a ajunge chiar și în locuri greu accesibile, iar tehnologia sa de ultimă generație de detectare a obstacolelor reduce la minimum riscul de a deranja dispozitivul. Robotul are un rezervor de apă de 270 ml, iar timpul său de lucru ajunge la 2,5 ore, ceea ce se traduce prin capacitatea de a curăța până la 250 m2 de suprafață.

Până la 4000 Pa!

Ceea ce diferențiază L10 Pro de alte modele și de cele ale concurenților săi este puterea de aspirare puternică de 4000 Pa, oferind astfel o putere care se apropie și, în unele cazuri, o depășește pe cea a aspiratoarelor standard. Acest lucru asigură că nici cea mai mică murdărie, praf sau păr nu va fi reținută pe podea. Asta este mai mult decât vă așteptați de la un robot de curățenie!

Design bine gândit

Dreame L10 Pro este un dispozitiv 2 în 1. Robotul reușește fără efort să vă mențină podeaua liberă de murdărie datorită capacității sale de a curăța și de a spăla în același timp. Rezervorul de apă de 270 ml este suficient pentru a curăța o suprafață mare, iar recipientul pentru praf are o capacitate de până la 570 ml de murdărie. Mai mult, reducerea zgomotului în 5 etape, posibilă datorită bumbacului care absoarbe sunetul, sau designul optimizat al lamei și vibrațiile motorului fac ca robotul să funcționeze aproape imperceptibil.

Tehnologie avansată de navigare

L10 Pro adaptează strategiile de curățare în mod individual, pe baza unei hărți a fiecărei încăperi. Cu ajutorul navigației laser LDS și a algoritmilor SLAM, robotul se deplasează de-a lungul unui traseu în zigzag fără a pierde niciun centimetru, ceea ce face ca aspirarea să fie mai eficientă. O aplicație dedicată permite controlul de la distanță al dispozitivului și o curățare și mai temeinică.

Detectează obstacolele

Datorită tehnologiei 3D de înaltă precizie, L10 Pro dispune de un răspuns în timp real. Acesta detectează mult mai bine obstacolele, chiar și într-o cameră slab luminată. Funcția care oferă posibilitatea de a crea un perete virtual este o constrângere suplimentară pentru robot, care, în același timp, reduce la minimum riscul de a-l deteriora prin atingerea unor zone nedorite.

Sistem de curățare performant

Robotul dispune de un sistem de curățare pe 4 niveluri, ceea ce echivalează cu o curățare extrem de precisă a oricărui tip de murdărie. Peria laterală îndepărtează praful din zonele greu accesibile, cum ar fi colțurile, în timp ce rola principală se caracterizează prin rezistența sa la încurcare și este responsabilă pentru ridicarea prafului sau a părului. Cu o putere de aspirare de 4.000 pa, L10 Pro absoarbe cu ușurință resturile mari, iar filtrul H11 cu strat dublu captează chiar și particulele de 0,3 microni. Aparatul îi va scuti pe proprietarii de animale de păr sau va avea grijă de o casă fără bacterii și prietenoasă cu copiii.

Durată lungă de funcționare

Bateria de 5200 mAh se traduce printr-o durată de funcționare de până la 2,5 ore la o singură încărcare. Robotul este potrivit chiar și pentru proprietarii de locuințe mari și este capabil să curețe până la 250 m2 de spațiu. Aveți nevoie de și mai mult? Dispozitivul de la Dreame se întoarce automat la stația de încărcare atunci când nivelul bateriei este prea scăzut. Mai mult, acesta calculează cantitatea de energie necesară pentru a finaliza treaba și îl realimentează cu exact acea cantitate. După ce a fost reîncărcat, acesta continuă să lucreze de unde a rămas, economisind timp.

Personalizați munca robotului

Cu ajutorul aplicației, puteți crea zone de curățare, de exemplu, activând curățarea punctuală, în timpul căreia L10 Pro va curăța zonele pe care le desemnați, sau curățarea pe zone, selectând o suprafață mai mare de curățat. În plus, este posibilă și activarea unui perete virtual, astfel încât aspiratorul să nu curețe în zonele pe care le-ați desemnat.

Curățare inteligentă cu L10 Pro

Aspiratorul este echipat cu senzori pentru a vă proteja de evenimente nedorite. Este suficient de subțire pentru a intra sub mobilă sau sub un pat, dar va face acest lucru numai dacă nișa nu este prea joasă. Are senzori de cădere, astfel încât nu va cădea pe scări, iar funcția de curățare a marginilor se va asigura că fiecare centimetru din casa dvs. este curat. L10 pro depășește obstacolele la o înălțime de 20 mm, astfel încât va ajunge cu ușurință pe covor. Dispozitivul nu numai că vă va ține ocupat, dar nu va necesita nici o atenție inutilă!

Control vocal

De acum încolo, aspiratul va deveni o plăcere! Aparatul L10 Pro are o funcție de control vocal. Trebuie doar să spuneți ” Alexa, pornește aspiratorul” și ați terminat. Apartamentul se va curăța singur. În plus, produsul de la Dreame se conectează la alte aparate de uz casnic prin intermediul aplicației Mi Home.

Conținutul pachetului

 • Robot Dreame L10 Pro
 • Stație de încărcare
 • Perie de curățare
 • Cablu de alimentare
 • Rezervor de apă
 • Mop
 • Perieperie laterală
 • Manual de utilizare

Specificații

Producător Dreame
Model L10 Pro
Dimensiuni 350 x 350 x 96.8mm
Greutate 3,7 kg
Timp maxim de funcționare 2,5 ore
Timp de încărcare Până la 2,5 ore
Compatibilitate Aplicația Mi Home, Amazon Alexa
Tip de conexiune wireless Wi-Fi 2,4 GHz
Tensiune 100-240V ~ 50/60Hz 0,5A
Putere nominală 46W
Putere de aspirare 4000Pa
Nivelul de zgomot 65dB
Capacitatea bateriei 5200mAh
Capacitatea recipientului de praf 570ml
Capacitatea rezervorului de apă 270ml
Culoare Negru

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>