Dreame Bot L10 Pro robot de curățenie ( alb )

435,00 lei

Stoc epuizat

 • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

 • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

 • Informatii despre livrarea produselor
 • Informatii despre returul produselor

Descriere

Dreame Bot L10 Pro robot de curățenie

Dreame Bot L10 Pro este un dispozitiv extrem de puternic, care nu numai că vă aspiră podelele, dar le și curăță. Designul său subțire îi oferă o rază de acțiune nelimitată, chiar și în locuri greu accesibile, iar tehnologia de ultimă generație de detectare a obstacolelor reduce la minimum riscul de a deranja dispozitivul. Robotul dispune de un rezervor de apă de 270 ml și are un timp de lucru de până la 2,5 ore, ceea ce se traduce prin capacitatea de a curăța până la 250 m2 de podea.

Până la 4.000 Pa!

Ceea ce diferențiază L10 Pro de alte modele este puterea de aspirare puternică de 4.000 Pa, ceea ce înseamnă că robotul poate oferi o putere care se apropie și, în unele cazuri, o depășește pe cea a aspiratoarelor standard. Acest lucru asigură că nici cea mai mică murdărie, praf sau păr nu va fi reținută pe podea. Asta este mai mult decât vă așteptați de la un robot de curățenie!

Design bine gândit

Dreame Bot L10 Pro este un dispozitiv 2 în 1. Robotul reușește fără efort să vă păstreze podeaua fără murdărie datorită capacității sale de a aspira și de a spăla în același timp. Rezervorul de apă de 270 ml este suficient pentru a curăța o suprafață mare, iar rezervorul de praf are o capacitate de până la 570 ml de murdărie. În plus, reducerea zgomotului în 5 trepte face ca robotul să funcționeze aproape imperceptibil.

Tehnologie avansată de navigare

L10 Pro adaptează traseele de curățare în mod individual, pe baza unei hărți a fiecărei încăperi. Cu ajutorul algoritmilor de navigare cu laser LDS și SLAM, robotul urmează un traseu în zigzag fără a pierde niciun centimetru, ceea ce face ca aspirarea să fie mai eficientă. O aplicație dedicată permite controlul de la distanță al dispozitivului și o curățare și mai temeinică.

Detectează obstacolele

Datorită tehnologiei 3D de înaltă precizie, L10 Pro dispune de un răspuns în timp real. Acesta detectează mult mai bine obstacolele, chiar și într-o cameră slab luminată. Nu se va ciocni de mobilă și nici nu va da peste jucării stivuite pe podea. Mai mult, L10 Pro depășește obstacolele până la o înălțime de 20 mm, astfel încât va trece cu ușurință peste covoare sau peste un prag.

Sistem de curățare puternic

Robotul oferă un sistem de curățare pe 4 niveluri. Peria laterală îndepărtează praful din zonele greu accesibile, cum ar fi colțurile, în timp ce peria principală este responsabilă cu strângerea firimiturilor sau a părului. Nici părul nu se va încurca în ea. Cu o putere de aspirare de 4.000 Pa, L10 Pro absoarbe cu ușurință resturile mari, iar filtrul H11 cu două straturi captează chiar și particulele de 0,3 microni. Aparatul îi va feri pe proprietarii de animale de păr și va asigura o casă fără bacterii și prietenoasă cu copiii.

Durată lungă de funcționare

Bateria de 5200 mAh se traduce printr-o durată de funcționare de până la 2,5 ore la o singură încărcare. Robotul este potrivit chiar și pentru proprietarii de locuințe mari și este capabil să curețe până la 250 m2 de spațiu. Aveți nevoie de și mai mult? Dispozitivul de la Dreame se întoarce automat la stația de încărcare atunci când nivelul de încărcare este prea scăzut. Mai mult, acesta calculează cantitatea de energie necesară pentru a finaliza treaba și îl reaprovizionează cu exact acea cantitate. Odată reîncărcat, acesta continuă să lucreze de unde a rămas, economisind timp.

Personalizați munca robotului

Cu ajutorul aplicației, puteți crea zone de curățare, de exemplu, activând curățarea punctuală, în timpul căreia L10 Pro va curăța zonele pe care le desemnați, sau curățarea pe zone, selectând o suprafață mai mare pentru a o curăța. În plus, există, de asemenea, opțiunea de a crea un perete virtual, astfel încât aspiratorul să nu curețe în zonele pe care le-ați desemnat.

Curățare inteligentă cu L10 Pro

Aspiratorul este echipat cu senzori pentru a vă proteja de evenimente nedorite. Este suficient de subțire pentru a trece pe sub mobilă sau pe sub un pat, dar va face acest lucru numai dacă nișa nu este prea joasă. Are senzori de cădere, astfel încât nu va cădea pe scări, iar funcția de curățare a marginilor se va asigura că fiecare centimetru din casa dvs. este curat. Nu numai că aparatul va avea grijă de dumneavoastră, dar nu va necesita o atenție inutilă!

Control vocal

De acum încolo, aspiratul va deveni o plăcere! L10 Pro oferă control vocal și este compatibil cu asistentul Amazon Alexa. Tot ce trebuie să faceți este să spuneți ” Alexa, pornește aspiratorul” și ați terminat. În plus, produsul de la Dreame se conectează la alte aparate de uz casnic prin intermediul aplicației Mi Home.

Inclus

 • Robot Dreame L10 Pro
 • Stație de încărcare
 • Perie de curățare
 • Cablu de alimentare
 • Rezervor de apă
 • Mop
 • Perie laterală
 • Manual de utilizare

Specificații

Producător Dreame
Model L10 Pro
Dimensiuni 350 x 350 x 96,8 mm
Greutate 3,7 kg
Timp maxim de funcționare 2,5 h
Timp de încărcare Până la 2,5 h
Compatibilitate Aplicația Mi Home, Amazon Alexa
Tip de conexiune wireless Wi-Fi 2,4 GHz
Tensiune 100-240 V ~ 50/60 Hz 0,5 A
Putere nominală 46 W
Putere de aspirare 4000 Pa
Nivelul de zgomot 65 dB
Capacitatea bateriei 5200 mAh
Capacitatea recipientului de praf 570 ml
Capacitatea rezervorului de apă 270 ml
Culoare Alb

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>