Dozator de săpun ENCHEN COCO 2, albastru

17,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

ENCHEN COCO 2 Dozator de săpun albastru

Aveți grijă de o igienă completă cu Enchen. Distribuitorul automat vă va servi fără contact, reducând astfel la minimum contactul cu germenii. Senzorul încorporat funcționează prin infraroșu și distribuie săpunul în 0,25 secunde! Dozatorul oferă două moduri de funcționare, iar indicatorul LED vă va informa nu doar despre modul selectat în acel moment, ci și despre necesitatea de încărcare, care va fi facilitată de cablul USB-C inclus.

 

Durată lungă de funcționare

Dozatorul este echipat cu o baterie reîncărcabilă puternică, cu o capacitate de până la 1.200 mAh, ceea ce înseamnă că o încărcare completă permite distribuirea a până la 12.000 de porții de săpun. Capacitatea rezervorului de săpun este de 420 ml, astfel încât nu va trebui să îl umpleți prea des. Ideal pentru utilizare atât acasă, cât și în locuri publice, cum ar fi un hotel sau un birou.

 

Ușor de utilizat

Pentru dozator a fost folosit plastic ABS extrem de durabil și sigur, ceea ce îl face rezistent la uzură. Dozatorul are un grad de rezistență la apă IPX 4, astfel încât îl puteți spăla cu ușurință sub jet de apă curentă fără să vă faceți griji cu privire la deteriorare sau ruginire.

 

Adaptați funcția la nevoile dvs.

Distribuitorul oferă două moduri de funcționare. Un singur clic este suficient pentru a schimba cantitatea de detergent distribuită – atunci când LED-ul în formă de delfin se aprinde în alb, distribuitorul va distribui cantitatea potrivită pentru un adult. LED-ul albastru indică un mod de porție mică, care va fi ideal pentru utilizatorii mai tineri. Un delfin roșu indică faptul că dozatorul trebuie reumplut.

 

Economii mari

Veți vedea cât de ușor este să economisiți cu dozatorul de săpun Coco 2. Pur și simplu amestecați săpunul și apa din rezervor într-un raport de 1:2-6 și agitați pentru a obține spuma perfectă, pe care Coco 2 v-o va oferi imediat ce mișcați mâna.

 

Inclus

  • Distribuitor de săpun ENCHEN COCO 2
  • Cablu de încărcare USB-C
  • Instrument de întreținere
  • Manual de utilizare

Specificații:

Producător Enchen
Model Coco 2
Culoare Albastru
Rezistent la apă IPX 4
Putere de intrare DC – 5 V / 1 A
Timp de încărcare 5 h
Capacitate 420 ml
Capacitatea bateriei 1200 mAh

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}