Distribuitor inteligent de hrană CatLink ONE

751,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Distribuitor inteligent de hrană CatLink ONE

Aveți grijă de alimentația corectă a pisicii dumneavoastră. Distribuitorul inteligent de hrană CatLink ONE Intelligent Food Dispenser vă permite să creați un program de masă și să îl controlați din aplicație. Cu o capacitate a rezervorului de până la 3,5 litri, poți fi sigur că animalul tău de companie va primi întotdeauna porția potrivită de mâncare. Produsul a fost proiectat cu cea mai mare grijă, având în vedere siguranța și confortul animalului dvs. de companie.

Optați pentru comoditate

Trebuie să plecați pentru câteva zile și vă faceți griji cu privire la cine vă va hrăni animalul de companie? CatLink va rezolva această problemă. Dispozitivul suportă conectivitatea WiFi 2.4G, astfel încât puteți crea în mod convenabil programe de hrană din aplicație și vă puteți asigura că animalul dvs. de companie este întotdeauna hrănit. Nu ați planificat o masă și nu puteți ajunge acasă la timp? Nicio problemă – cu doar câteva clicuri pe aplicație, vă puteți hrăni pisica de oriunde. În plus, cu o capacitate a rezervorului de până la 3,5 litri, nu trebuie să reumpleți des mâncarea. Atunci când rezervorul este gol, veți primi o notificare. Vedeți cu ochii dumneavoastră cât de convenabil este!

Aveți grijă de sănătatea animalului dvs. de companie

O aplicație dedicată vă va oferi acces la rapoartele de sănătate ale pisicii dumneavoastră. Cu ajutorul CatLink, vă veți asigura că animalul dvs. de companie are obiceiuri alimentare sănătoase. Din aplicație, îi puteți monitoriza greutatea și, de asemenea, puteți verifica informații importante, cum ar fi orele la care a mâncat. Cum funcționează. Tot ce trebuie să faceți este să puneți pisicii dumneavoastră zgarda inclusă, care este dotată cu un cip special. Aveți mai multe pisici? Nicio problemă! Distribuitorul recunoaște diferitele pisici și salvează datele legate de alimentația lor în aplicație.

Cu gândul la animalul dvs. de companie

La proiectarea distribuitorului inteligent de hrană, accentul nu a fost pus doar pe funcționalitate, ci și pe confortul animalului dvs. de companie. Designul inteligent al bolului, în formă de U, ajută la protejarea mustăților pisicii dumneavoastră. Drept urmare, puteți fi sigur că animalul dvs. de companie își va lua masa confortabil. În plus, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la acumularea de bacterii și la formarea acneei pisicii. Puteți curăța bolul în mașina de spălat vase fără nicio grijă. Mai mult, optând pentru dozatorul CatLink, obțineți posibilitatea de a planifica până la 20 de mese pe zi și de a determina porțiile fiecăreia.

Soluții care sporesc siguranța

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la siguranța animalului dvs. de companie, chiar și atunci când folosiți dozatorul când nu sunteți prin preajmă. Un senzor special se asigură că dozatorul recunoaște prezența animalului dumneavoastră de companie – astfel încât nu trebuie să vă faceți griji că pisica dumneavoastră va fi apăsată cu lăbuța de ușă. De asemenea, se remarcă și cablul, care este rezistent la mușcături. În plus, dezasamblarea aparatului este surprinzător de ușoară, astfel încât îl puteți curăța eficient și fără efort, iar prietenul dumneavoastră cu blană se va bucura de mese regulate și de o curățenie impecabilă.

Inclus:

  • Hrănitor x1
  • Bol din ceramică x1
  • Dezumidificator x1
  • Zgardă x3
  • Sursă de alimentare x1
  • Manual de utilizare x1

Specificații:

Producător Catlink
Model CL-F-01
Capacitatea rezervorului 3.5 l
Conectivitate WiFi
Sursă de alimentare Cu fir
Caracteristici Control din aplicația mobilă Android / iOS; Setați programele de masă
Material Plastic
Dimensiuni 397 x 226 x 390 mm
Greutate 1550 g
Culoare Alb
Scop Pentru furaje cu un diametru de până la 12 mm
Altele Monitorizarea timpului de alimentare, rezistent la mașina de spălat vase

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}