Distribuitor automat de hrană pentru animale de companie PetWant F11-C

494,00 lei

32 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Distribuitor automat de hrană pentru animale de companie PetWant F11-C

Aveți grijă de obiceiurile alimentare sănătoase ale animalului dvs. de companie. Distribuitorul automat de hrană PetWant F11-C este potrivit pentru o varietate de tipuri de hrană și are un rezervor de 4,5 litri. Designul inteligent păstrează mâncarea proaspătă, iar controlul din aplicație sporește libertatea de utilizare. În plus, are o cameră încorporată și o sursă de alimentare dublă, iar la fabricarea sa au fost folosite materiale sigure.

Rezervor încăpător

Distribuitorul automat de hrană PetWant F11-C are un rezervor de 4,5 litri, astfel încât poate conține până la 2,5 kg de hrană și va ajunge pentru animalul dvs. de companie timp de aproximativ 30 de zile. Prin urmare, puteți pleca în vacanță și să fiți sigur că pisica dvs. primește atâta mâncare cât are nevoie.

Hrană mereu proaspătă

Vă faceți griji că mâncarea depozitată în dozator se va strica? Nu vă faceți griji! PetWant F11-C are un design etanș, astfel încât niciun aer nu poate pătrunde în mâncare. Mai mult, recipientul cu desicant previne mucegăirea alimentelor.

Alimentare de urgență

Cu PetWant, animalul dvs. de companie va avea cantitatea potrivită de hrană, indiferent de situație. Veți găsi un adaptor inclus în kit care alimentează distribuitorul. În cazul în care nu există acces la o sursă de alimentare, distribuitorul va trece automat la alimentarea de urgență. Cu toate acestea, bateriile nu sunt incluse și trebuie achiziționate separat.

Rămâneți în contact cu animalul dvs. de companie

Vreți să știți ce se întâmplă cu prietenul dvs. blănos în absența dvs. Acum este posibil! Distribuitorul automat PetWant are o cameră încorporată și vă permite să vorbiți – puteți vorbi cu animalul dvs. de companie și îi puteți da comenzi de la distanță.

Telecomandă

Pentru și mai mult confort, puteți controla distribuitorul de hrană pentru animale de companie din aplicație. Puteți programa ora de hrănire și vă puteți asigura de obiceiurile sănătoase ale animalului dvs. de companie. În plus, veți primi notificări dacă nu există mâncare în dozator sau dacă există o eroare. De asemenea, puteți acorda acces la dispozitiv și altor membri ai gospodăriei.

Design inteligent

Distribuitorul este echipat cu un motor puternic, care este responsabil pentru buna funcționare a dispozitivului. Mai mult, acesta are un senzor cu infraroșu care va detecta atunci când admisia este înfundată, iar un indicator roșu vă va informa despre eroare.

Îl puteți păstra cu ușurință curat

Păstrarea curățeniei dozatorului nu va fi o problemă pentru tine. Dozatorul poate fi demontat rapid și comod, iar componentele sale pot fi curățate. În plus, bolul din oțel inoxidabil 304 este sigur pentru sănătatea dumneavoastră.

Inclus

  • dozator
  • bol
  • sursă de alimentare
  • desicant
  • manual de instrucțiuni

Specificații:

Producător PetWant
Model F11-C
Culoare alb
Dimensiuni 317 x 240 x 370 mm
Material ABS
Greutate aprox. 2,6 kg
Scop pisici și câini de talie mică
Capacitate rezervor 4.5l
Sursă de alimentare DC 5V/2A / D x3 baterii
Tensiune nominală DC 5V
Putere nominală 2.5 W
Temperatura de funcționare 5°C ~ 50°C

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}