Dispozitiv de întărire a feței ANLAN ALVLY01-03

Prețul inițial a fost: 288,00 lei.Prețul curent este: 196,00 lei.

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Dispozitiv de întărire a feței ANLAN ALVLY01-03

Aveți grijă de un ten sănătos și radiant cu Anlan. Aparatul folosește termoterapia, lumina și microcurenții EMS pentru a îmbunătăți linia maxilarului, a reda strălucirea și a reduce aspectul ridurilor. Cele 6 moduri și 6 niveluri de intensitate vă vor permite să îi personalizați acțiunea în funcție de nevoile dumneavoastră, iar telecomanda inclusă îl face ușor de utilizat.

Microcurenți EMS

Aparatul Anlan folosește microcurenți EMS care ajung la nivelul dermului. Acesta stimulează producția de ATP, reduce aspectul ridurilor și relaxează mușchii. Oferă pielii un aspect tineresc și îmbunătățește contururile feței.

Terapia cu lumină

Alegeți un tratament cu lumină și bucurați-vă de un ten tânăr și sănătos. Lumina albastră cu o lungime de undă de 470 nm elimină bacteriile și are un efect antiinflamator. Reduce secreția de sebum, atenuează decolorarea și strânge porii. Lumina roșie (625 nm), pe de altă parte, stimulează producția de colagen, îmbunătățește circulația sângelui, încetinește procesul de îmbătrânire și conferă pielii elasticitate.

Un masaj plăcut

Oferiți-vă un masaj după o zi grea și lungă. Aparatul Anlan generează vibrații la o frecvență de 6.000 de bătăi pe minut, care stimulează mușchii faciali. Mai mult, vibrațiile accelerează absorbția produselor cosmetice, îmbunătățesc circulația sângelui și stimulează celulele să lucreze.

Termoterapie

ALVLY01-03 folosește temperaturi de 40°C pentru a arde grăsimile și a reduce bărbia dublă. Cu ajutorul aparatului Anlan, veți da feței dumneavoastră forma dorită și îi veți reda fermitatea. Mai mult, puteți combina terapia prin căldură și lumină pentru rezultate și mai bune.

Utilizare confortabilă

Este nevoie de doar 10 minute pentru a reda strălucirea pielii. Folosiți aparatul înainte de a vă machia pentru a scăpa de cearcăne și pentru a da feței dvs. un aspect radiant. În acest timp, vă puteți bucura de o ceașcă de ceai sau puteți scrie mesaje. Dispozitivul funcționează fără fir și nu vă împiedică mișcările.

Ușor de utilizat

Produsul a fost conceput pentru a fi simplu și comod de utilizat. Există 2 butoane pe partea dreaptă: pornire și schimbare de mod. Este inclusă și o telecomandă. Folosiți-o pentru a porni/opri dispozitivul, pentru a selecta modul și nivelul de intensitate.

Inclusă

  • dispozitiv facial de fermitate
  • telecomandă
  • cablu de încărcare
  • manual de utilizare

Specificații

Producător Anlan
Model ALVLY01-03
Dimensiunile telecomenzii aprox. 30 x 70 x 15 mm
Dimensiunile dispozitivului 177,8 x 106,3 x 49 mm
Lungimea curelei aprox. 400 mm
Greutate aproximativ 148 g
Număr de niveluri de intensitate 6
Număr de moduri de funcționare 6
Cronometru de mod Aproximativ 15 minute
Temperatură Aproximativ 40 ℃
Capacitatea bateriei 750 mAh
Material ABS
Timp de încărcare Aproximativ 3 ore

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>