Perie sonică de curățare a feței Liberex Egg (negru) Prețul inițial a fost: 64,00 lei.Prețul curent este: 53,00 lei.
Înapoi la produse

Dispozitiv de îngrijire facială InFace 5în1 BF-06E (alb)

499,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Dispozitiv de îngrijire facială inFace 5in1 BF-06E (alb)

Transformați-vă casa într-un salon de înfrumusețare și aveți grijă de tenul dvs. cu dispozitivul de îngrijire facială inFace 5in1. BF-06E suportă multe funcții utile, cum ar fi terapia cu impulsuri intermitente, masaj cu vibrații, terapie RF, îngrijire ionică a pielii, fototerapie și oferă, de asemenea, 2 tipuri de comprese – reci și calde. Veți avea la dispoziție până la 5 moduri și 3 niveluri de temperatură. Produsul vă va permite să vă îmbunătățiți semnificativ starea pielii și să obțineți rezultate satisfăcătoare. În plus, datorită nivelului de rezistență la apă IPX6, îl puteți utiliza fără griji. Timpul maxim de lucru al dispozitivului este de aproximativ o oră.

Potrivit pentru toate tipurile de piele

Dispozitivul inFace oferă până la 5 moduri, astfel încât va funcționa bine pentru utilizatorii de toate vârstele și tipurile de piele. Modul Clean asigură o curățare profundă a feței pentru îndepărtarea precisă a reziduurilor de machiaj. Procesul are loc cu ajutorul ionilor, al masajului cu vibrații, al luminii roșii și al unei comprese calde. Un alt mod, Moisture, promovează absorbția ingredientelor de îngrijire a pielii și folosește ioni negativi și pozitivi, masaj prin vibrații cu lumină portocalie și o compresă fierbinte. Aflați că nu trebuie să ieșiți din casă pentru a vă oferi o îngrijire profesională a pielii.

Păstrați un aspect tineresc

Aparatul inFace oferă, de asemenea, moduri pentru a vă menține aspectul tineresc al pielii. Modul Lift ajută la întărirea pielii și la subțierea feței. Procedeul utilizează terapia cu impulsuri intermitente cu lumină roșie. Un alt mod – RF – ajută la reducerea ridurilor și promovează refacerea colagenului folosind anticorpi RF și lumină portocalie. Ultimul mod – Cool – va permite pielii dvs. să se simtă ușurată și calmată, să absoarbă nutrienții cosmetici și să micșoreze porii. Acesta utilizează o compresă rece. Simțiți-vă atrăgătoare cu un produs inFace!

Creați-vă un spa acasă

Nu mai trebuie să ieșiți din casă pentru a vă bucura de servicii care vă ajută să vă relaxați și care oferă rezultate satisfăcătoare. Dispozitivul inFace suportă până la 9 funcții, cum ar fi masajul cu vibrații, terapia cu lumină (lumini roșii, portocalii și albastre), tratamentul cu ioni pozitivi și negativi, terapia cu unde radio, terapia cu impulsuri intermitente și vă va permite să efectuați atât comprese calde, cât și reci. Fiecare dintre aceste funcții vă va afecta pozitiv tenul și vă va face să vă simțiți ca într-un spa!

3 niveluri de temperatură

Alegeți cea mai potrivită temperatură de lucru pentru dvs. dintre cele 3 posibile. Primul nivel de funcționare atinge 38°C, o tensiune de 70 V și o frecvență de 1 MHz. Acesta ajută la eliminarea ridurilor din zona ochilor. A doua opțiune este un nivel de temperatură de 40°C cu o tensiune de 80 V. Cu această funcție, veți netezi semnificativ pielea din zona frunții. Ultimul nivel de temperatură ajunge la 42°C cu o tensiune de până la 90 de volți – acest mod de funcționare ajută la restabilirea elasticității pielii. După cum puteți vedea – fiecare detaliu este luat în considerare cu produsul inFace!

Cap special conceput

Capul dispozitivului a fost realizat cu cea mai mare grijă și acoperit cu titan, care nu va afecta nici măcar pielea foarte sensibilă și nu va afecta negativ sistemul nervos. Designul bine gândit ajută la stimularea țesuturilor subcutanate, reconstruind celulele și colagenul, astfel încât să vă puteți recăpăta un aspect vibrant și să eliminați ridurile nedorite. Bucurați-vă de un aspect impecabil cu ajutorul dispozitivului inFace!

Inclus:

  • Dispozitiv facial inFace 5în1
  • Manual de utilizare

Specificații:

Producător inFace
Model BF-06E
Moduri de funcționare Curățare, Umiditate, Ridicare, RF, Răcire
Funcții masaj cu vibrații, terapie cu lumină, tratament ionic, terapie cu frecvență radio, terapie cu impulsuri intermitente, compresă caldă, compresă rece
Niveluri de temperatură 38°C / 40°C / 42°C
Capacitatea bateriei reîncărcabile 2000 mAh
Timp de funcționare 60 min (max.)
Timp de încărcare 2 ore.
Rezistența la apă IPX6
Greutate 170 g

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>